Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Om skolan

”Jag älskar hur lärarna fokuserar på individuell utveckling istället för att anta att hela klassen har samma behov” – Saba Isam Qahtan Al-Zuhairi, Creative Media Program

Thoren Innovation School Malmö förbereder dig för framtidsjobben

Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd för framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller designer? Thoren Innovation School tar dig dit.

Thoren Innovation School är en skola för dig som strävar efter att vara kreativ och skapa nya innovationer. Med skolor runt om i Sverige ger Thoren Innovation School alla sina elever ett försprång till universitet, nya jobb och egna företag.

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som i allt högre utsträckning kommer efterfrågas på arbetsmarknaden. Alltmer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på dator. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig ut på arbetsmarknaden.

Innovationsprocesser

Thoren Innovation School jobbar med innovationsprocesser: projekt där du tillsammans med dina klasskamrater får ta del av problem och utmaningar och med hjälp av idégenerering komma fram till lösningar. Du lär dig metoder för att hitta på nya, kreativa idéer och även förverkliga dem – på samma sätt som framgångsrika företag jobbar världen över.

Egen dator

Thoren Innovation School arbetar med digitalt lärande och du som elev får en bärbar dator som ditt arbetsredskap under gymnasietiden. Det finns även stationära datorer på skolan för mer avancerade projekt.

Ung företagsamhet

På Thoren Innovation School lär du dig ta dina idéer och innovationer från teststadiet till en färdig produkt under Ung Företagsamhet. På samtliga program har du möjlighet att starta ditt eget företag och testa på livet som entreprenör.

Thoren Sports Academy

Drömmer du om en satsning inom din idrott? Kanske ett framtida OS-guld? Oavsett nivån på din idrottsliga ambition vill Thoren Innovation School hjälpa dig, samtidigt som du får en förstklassig utbildning.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Malmö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Malmö

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Malmö.

Thoren Innovation School Malmö

Stora Nygatan 52

innovationsgymnasiet.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från Thoren Innovation School Malmö, fyll i dina uppgifter: