Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Thoren Innovation School Malmö

i Malmö
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

“Jag valde TIS för att det är en liten skola med stor gemenskap. Alla känner alla och har kul med alla.” – Carlos Guengue Leijonhufvud, Science Program

Thoren Innovation School Malmö förbereder dig för framtidsjobben

Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd för framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller designer? Thoren Innovation School tar dig dit.

Thoren Innovation School är en skola för dig som strävar efter att vara kreativ och skapa nya innovationer. Med skolor runt om i Sverige ger Thoren Innovation School alla sina elever ett försprång till universitet, nya jobb och egna företag.

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som i allt högre utsträckning kommer efterfrågas på arbetsmarknaden. Alltmer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på dator. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig ut på arbetsmarknaden.

Verklighetsnära lärande

På Innovationsgymnasiet får du samarbeta med företag, myndigheter, organisationer och universitet och lära dig i verkligheten, bland annat genom projekt och uppdragsbaserad praktik. I stället för att enbart vara på en arbetsplats får du då lösa riktiga uppdrag och projekt utifrån dina förmågor och intressen.

Innovationsprocesser

Thoren Innovation School jobbar med innovationsprocesser: projekt där du tillsammans med dina klasskamrater får ta del av problem och utmaningar och med hjälp av idégenerering komma fram till lösningar. Du lär dig metoder för att hitta på nya, kreativa idéer och även förverkliga dem – på samma sätt som framgångsrika företag jobbar världen över.

Egen dator

Vi fokuserar på digitalt lärande, och en stor del av undervisningen sker digitalt. Därför får du som elev en bärbar dator som ditt arbetsredskap under gymnasietiden. Det finns även stationära datorer på skolan för mer avancerade projekt.

Ung Företagsamhet

På Thoren Innovation School lär du dig ta dina idéer och innovationer från teststadiet till en färdig produkt under Ung Företagsamhet. På samtliga program har du möjlighet att starta ditt eget företag och testa på livet som entreprenör.

Thoren Sports Profile

Drömmer du om en satsning inom din idrott? Oavsett nivån på din idrottsliga ambition vill Thoren Innovation School hjälpa dig, samtidigt som du får en förstklassig utbildning. Thoren Sports Profile ger dig möjlighet att utöva din idrott under det individuella valet.

Laborativa miljöer

På Thoren Innovation School lägger vi krut på vår skolmiljö. Vi har flera olika typer av innovativa rum där du kan få utlopp för din kreativitet.


Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Malmö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Malmö

Huvudman

Thoren Innovation School AB

Fristående gymnasieskola

Läs mer här

6 gymnasieskolor

Program

Gör en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Malmö.

Hitta till skolan

Thoren Innovation School Malmö

Malmborgsgatan 4
211 38 Malmö

Tel: 010-33 10 500
innovationsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 1

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
1/5
IT Program
22 sep 2022
Dåligaste skolan

Lärarna är okunniga. Några bra lärare som vi hade slutade efter några månader. Skolan bytte program plan efter vi började. Sämsta ledningen

Michelle Wandegren, biträdande rektor
07 okt 2022
Vi är tacksamma för din åsikt, även om det är väldigt tråkigt att du är missnöjd med lä...
Visa hela
Sponsrad