TIS Malmö

”Det bästa med TIS är att man kan bestämma mycket och att lärarna har kontakt med en eftersom det är en liten skola.”Sofie Rouse, Innovation Program

Thoren Innovation School Malmö förbereder dig för framtidsjobben

Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller speldesigner? Thoren Innovation School tar dig dit.

Thoren Innovation School är en skola för dig som stävar efter att vara kreativ och skapa nya innovationer. Med skolor runt om i Sverige ger Thoren Innovation School alla sina elever ett försprång till universitetet, nya jobb och egna företag.

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som kommer efterfrågas alltmer på arbetsmarknaden. Mer och mer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig in på arbetsmarknaden.

Egenföretagare?

På TIS kan du och dina klasskompisar starta ett eget UF-företag – som ni kan fortsätta med som ett riktigt företag efter studenten.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Innovation School Malmö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Innovation School Malmö

Välkommen på Öppet hus på Thoren Innovation School Malmö!

Nu kan vi äntligen börja ses på riktigt igen!

Därför bjuder vi nu in till Öppet hus på Thoren Innovation School. Vill du se hur det ser ut på skolan, lära känna våra elever och lärare och få hjälp med att välja program? Besök Öppet hus på Thoren Innovation School – skolan som bäst förbereder dig för framtidsjobben.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-10-20    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2021-11-17    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2021-12-04    Tid:   11:00 - 13:00
Datum:   2022-01-15    Tid:   11:00 - 13:00
Datum:   2022-01-25    Tid:   17:00 - 19:00

Visa alla datum

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Innovation School Malmö.

Thoren Innovation School Malmö

Stora Nygatan 52

innovationsgymnasiet.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från Thoren Innovation School Malmö, fyll i dina uppgifter: