Gymnasium.se’s nyhetsbrev

Gymnasium.se erbjuder den mest intressanta informationen för dig som ska börja studera på gymnasiet eller kanske hjälper någon annan som står inför gymnasievalet.
I ett nyhetsbrev samlar vi all möjlig information som är gymnasierelaterad, såsom:
  • Tips om nya funktioner
  • Nyheter inom gymnasievärlden
  • Förslag på intressanta program och skolor
  • Viktiga händelser
  • Att tänka på som gymnasieelev
Detta är bara ett urval av vad vi ger för information, så om du är intresserad fyll i dina uppgifter så får du nästa nyhetsbrev från Gymnasium.se!Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Logga in här för att ändra din prenumeration  

Nyhetsbrev från

2017

Visa äldre


Nyhetsbrev april 2017 Gymnasium.seI aprils nyhetsbrev är fokus på omvalet! Du får massor av inspiration och tips på vad du kan tänka på inför omvalet. Häng också med i vår artikelserie "Tjejer & teknik" där vi träffar framgångsrika tjejer inom teknik.Nyhetsbrev mars 2017 - Gymnasium.seNu i mars drar de nationella proven igång på allvar. I nyhetsbrevet i mars får du massor av bra tips på pluggteknik, hur du förbereder dig för nationella proven i svenska och full koll på allt du behöver veta om hur nationella proven går till. Dessutom får du veta vilka som är de tio populäraste idrottsutbildningarna på Gymnasium.se.Nyhetsbrev februari 2017 - Gymnasium.seNu är det snart dags för sportlov över hela landet och tid för ledighet och sport för den som vill. I det här nyhetsbrevet tipsar vi bland annat om massor av spännande idrottsutbildningar på gymnasiet för dig som vill hålla på med idrott alla tre gymnasieåren!Nyhetsbrev januari 2017 Gymnasium.seI januaris nyhetsbrev har vi listat exakt vilka datum det är som gäller just där du bor för gymnasieval, omval och slutlig antagning. Vi delar också med oss av inspiration inför gymnasievalet och du får svar på de 10 vanligaste frågorna om gymnasiet. Läs också mer om gymnasieutbildningar inom e-sport och vilka gymnasieskolor som erbjuder detta.