Visa gymnasium.se som: Mobil
Tjej och kille som pluggar tillsammans

Läxhjälp

Hitta den läxhjälp som passar dig

Idag erbjuder många olika företag och organisationer läxhjälp för dig som går i grundskolan eller gymnasiet. Det finns läxhjälp som passar både dig som behöver få godkänt i ett ämne och för dig som vill höja ditt betyg. Du kan välja mellan läxhjälp i hemmet, läxhjälp online, räknestugor, kurser inför nationella proven och mycket mer. Att det finns mycket att välja på betyder att det finns läxhjälp som passar för just dig och dina behov!

För att göra det lättare för dig att hitta den läxhjälp som passar bäst för dig har vi samlat information om läxhjälp. 

Så fungerar läxhjälp

Så fungerar läxhjälp

Läs mer Guide

Hur fungerar det med läxhjälp? Vem kan använda sig av läxhjälp? Dessa och många fler frågor får du svar på här.

Information om Läxhjälp i hemmet

Information om Läxhjälp i hemmet

Läs mer Guide

Hur går det till med läxhjälp i hemmet och vad kan man få hjälp med? Här hittar du svaret på dessa frågor och annan nyttig information om läxhjälp i hemmet.

Information om Läxhjälp online

Information om Läxhjälp online

Läs mer Guide

Hur fungerar det med läxhjälp online? Här hittar du information om läxhjälp på nätet.

Information om Läxhjälpstyper

Information om Läxhjälpstyper

Läs mer Guide

Du kan få hjälp inför nationella prov och högskoleprovet, gå på räknestugor, sommarkurser eller kurser i studieteknik. Här hittar du mer information om olika läxhjälpstyper.

Senast uppdaterad: 23 sep 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-12-03

Ditt meritvärde är 0-150 poäng

DITT RESULTAT Ditt betyg räcker inte riktigt för att uppnå behörighet, men vi vill hjälpa dig! Vi har samlat tips för dig som vill ha hjälp med studiemotivation, läxhjälp eller inspiration att höja dina betyg. Se artiklarna nedan eller klicka på klappen "Hitta utbildningar" för att komma direkt till resultatlistan över skolor med Introduktionsprogrammet.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-09-23

Läxhjälpstyper

Det finns många företag och organisationer som anordnar intensivkurser inför nationella prov. På dessa kurser får du till exempel gå igenom uppgifter och tal från tidigare års nationella prov samt gå igenom exempel-uppgifter. Dessa kurser sker ofta på helgen så att du som elev ska få undervisning under en eller två heldagar. För att du ska få så bra undervisning som möjligt delas eleverna ofta in ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-09-23

Läxhjälp online

Läxhjälp online erbjuds idag som ett alternativ för dig som vill kunna sitta hemma vid din egen dator i lugn och ro och få hjälp med dina läxor och skolarbeten. Det finns både gratissajter, som drivs av exempelvis kommuner eller ideella organisationer såväl som sidor där du får betala för vissa typer av tjänster. Det finns olika typer av läxhjälp via nätet.
Läs mer
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin