För dig som är studie- och yrkesvägledare

Är du studie- och yrkesvägledare eller lärare? Då har du hittat helt rätt! Den här sidan riktar sig nämligen speciellt till dig. Här hittar du information och länkar till smidiga funktioner som kan underlätta ditt arbete!

Vi på gymnasium.se vet att det finns otroligt mycket information om gymnasieskolor och program, och det är inte alltid helt lätt att veta var man hittar rätt information.

Hos oss kan du bland annat läsa intressanta artiklar, hjälpa dina elever att räkna ut sitt meritvärde och låta dina elever göra gymnasietestet. Du kan även se vilka olika typer av event och seminarier vi arrangerar för dig som är SYV. Missa inte att ta del av information i Vägledarbrevet!

Vägledarträffen

Vägledarträffen är ett återkommande arrangemang för studie- och yrkesvägledare i Sverige som vi anordnar tillsammans med studentum.se. Varje vår- och hösttermin anordnar vi Vägledarträffen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Under en förmiddag bjuder vi in till frukost och inspirerande föreläsningar! De senaste terminerna har Vägledarträffen genomförts digitalt på grund av coronapandemin.

Läs mer och anmäl dig här

Använd våra verktyg

På gymnasium.se kan du hitta flera verktyg, till exempel vår betygsuträknare, som kan underlätta för ditt arbete som studie- och yrkesvägledare. Här nedan kan du klicka dig vidare till olika sidor.

Senast uppdaterad: 15 sep 2021

Medlemslogin