om gymnasium.se

Om gymnasium.se

gymnasium.se är till för dig som söker efter ett gymnasieprogram som passar just dig. Genom vår användarvänliga söktjänst kan du söka bland alla Sveriges gymnasieskolor lätt och snabbt! Du kan söka på skola, ort, program, inriktning, fritext och du hittar all nödvändig kontaktinfo tillhörande varje skola.

Till varje nationellt program finner du en guide med bilder, reportage m.m. som gör att du får en mer beskrivande och bättre bild av vad varje program handlar om.

Varje gymnasieskola i söktjänsten har också möjlighet att presentera sig med bilder, intervjuer med elever som berättar om skolan, berätta varför du ska välja just deras skola och deras program.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att få inspiration!

Jag vill signa upp mig

gymnasium.se är en del av Keystone Education Group

Keystone Education Group är idag marknadsledande inom utbildningsmarknadsföring och driver världens största söktjänster för utbildning. Keystone Education Group samarbetar med 4 000 utbildningsleverantörer i 40 länder och hjälper 3 miljoner studenter att hitta rätt kurs för sina behov bland de 50 000 program som finns tillgängliga varje månad.

Vi värnar om din integritet

Gymnasiebarometern

Gymnasiebarometern ges ut av gymnasium.se och är årlig rapport om utbildningsmarknaden för gymnasieskolor. Rapporten är skriven för dig som är marknadsansvarig, gymnasiechef, studie- och yrkesvägledare eller rektor på en gymnasieskola och som vill vara med och påverka ungdomar som ska välja gymnasium.

Gymnasievalsrapporten

Gymnasievalsrapporten är namnet på en rapportserie från gymnasium.se. Rapporterna avhandlar olika ämnen som berör gymnasieskolan och gymnasievalet. Tanken bakom rapporterna är att sprida kunskap rörande målgruppen. Rapporten hette tidigare Gymnasievalsundersökningen.

Källkritik

Vårt motto på gymnasium.se är transparens. När vi använder oss av externa källor i våra artiklar är vi noga med att ange källan så att det är tydligt och klart var informationen kommer ifrån. Vi arbetar löpande med att faktagranska våra informationstexter - såväl de nya vi skriver, som de vi publicerat tidigare.

När vi gör egna undersökningar, som Gymnasierapporten och Gymnasiebarometern, samlar vi in och går igenom statistiken grundligt och metodiskt samt tolkar den på ett objektivt sätt.

Senast uppdaterad: 30 nov 2021