Ämne/inriktning

Om Gymnasium.se

Gymnasium.se är till för dig som söker efter ett gymnasieprogram som passar just dig. Genom vår användarvänliga söktjänst kan du söka bland alla Sveriges gymnasieskolor lätt och snabbt! Du kan söka på skola, ort, program, inriktning, fritext och du hittar all nödvändig kontaktinfo tillhörande varje skola.

Till varje nationellt program finner du en guide med bilder, reportage m.m. som gör att du får en mer beskrivande och bättre bild av vad varje program handlar om.

Varje gymnasieskola i söktjänsten har också möjlighet att presentera sig med bilder, intervjuer med elever som berättar om skolan, berätta varför du ska välja just deras skola och deras program.

Gymnasiebarometer

Gymnasiebarometern ges ut av Gymnasium.se och är årlig rapport om utbildningsmarknaden för gymnasieskolor. Rapporten är skriven för dig som är marknadsansvarig, gymnasiechef, studie- och yrkesvägledare eller rektor på en gymnasieskola och som vill vara med och påverka ungdomar som ska välja gymnasium.

Läs den senaste Gymnasiebarometern här!

Gymnasierapporten

Gymnasierapporten är namnet på en rapportserie från Gymnasium.se. Rapporterna avhandlar olika ämnen som berör gymnasieskolan och gymnasievalet. Tanken bakom rapporterna är att sprida kunskap rörande målgruppen.

Läs Gymnasierapporten - Eleven och gymnasievalet

Läs Gymnasierapporten - Yrkesutbildning

Bakgrund

Studentum startades av tre studenter för att hjälpa blivande studenter att hitta utbildning. Bakom Gymnasium.se står Studentum AB som har Sveriges mest använda söktjänster inom utbildning, t.ex:
» Studentum.se
» Utbildning.se
» Kurser.se
» Educations.com

Tips och idéer?

Har du en idé om hur vi kan förbättra sajten eller söktjänsten? Är det något du saknar som skulle vara till hjälp i ditt sökande? Vår vision är att Gymnasium.se skall vara det bästa verktyget för dig som letar gymnasium och vi tar gärna emot förslag på hur vi kan bli bättre!

Gymnasium.se
c/o Studentum AB
Postadress: Box 7165, 10388 Stockholm
Besöksadress: Hovslagargatan 3, Stockholm
E-mail: info@gymnasium.se
Tel: +46 (0)8 509 106 30

»Se alla kontaktuppgifter här

Följ gärna Gymnasium.se på:

Gymnasium.se på Facebook  Instagram  Gymnasium.se på Youtube  Gymnasium.se på Twitter

Upphovsrätt

Innehållet i Studentums databas skyddas av det så kallade katalogskyddet enligt paragraf 49 i Upphovsrättslagen. Detta skydd innebär att det är förbjudet att kopiera hela eller delar av databasen och göra det tillgängligt för allmänheten, tex genom att visa på andra webbplatser, utan upphovsmannens tillstånd, dvs Studentums. Otillåten användning kommer att medföra ersättningsskyldighet och/eller rättsliga påföljder.

Senast uppdaterad: 13 jan 2017

Available educations