Gymnasietest

Gör vårt gymnasietest för att få inspiration till ditt gymnasieval

Vilket gymnasieprogram och vilken inriktning passar dig?

Att välja gymnasieprogram är inte så lätt för alla. Inte så konstigt, det finns ju en del att välja på. Samhällsvetenskapsprogrammet? Naturvetenskap? Djur? Teknik? Hantverksprogrammet?

För att göra valet lite enklare råder vi dig att göra vårt gymnasietest. På så vis kan du förhoppningsvis få en fingervisning om vilket gymnasieprogram och vilken inriktning som kan passa just dig!

Genom att göra vårt test blir du medlem på gymnasium.se. Vi på gymnasium.se önskar dig lycka till med dina kommande gymnasiestudier!

Senast uppdaterad: 11 sep 2018

Skanskagymnasiets logotyp och en elev

Möjlighet till jobb på Skanska

På Skanskagymnasiet läser du ett unikt Teknikprogram med inriktningen Samhällsbyggande och miljö. Nära koppling till verkligheten och praktik på Skanska!

Öppet hus 19:e oktober 2019 kl 9:30-14:00 samt 18:e januari 2020 kl 10:00-14:00.

Välkommen!

Medlemslogin