Gymnasietest

Gör vårt gymnasietest för att få inspiration till ditt gymnasieval

Vilket gymnasieprogram och vilken inriktning passar dig?

Att välja gymnasieprogram är inte så lätt för alla. Inte så konstigt, det finns ju en del att välja på. Samhällsvetenskapsprogrammet? Naturvetenskap? Djur? Teknik? Hantverksprogrammet?

För att göra valet lite enklare råder vi dig att göra vårt gymnasietest. På så vis kan du förhoppningsvis få en fingervisning om vilket gymnasieprogram och vilken inriktning som kan passa just dig!

Genom att göra vårt test blir du medlem på gymnasium.se. Vi på gymnasium.se önskar dig lycka till med dina kommande gymnasiestudier!

Senast uppdaterad: 11 sep 2018

Stockholm Science & Innovation School

SSIS är en samlingsplats för motiverade elever som är öppna för nya idéer med modet att testa nytt och att våga lyckas. Du möts av en högteknologisk miljö med lärande, forskning och näringsliv.

Medlemslogin