Gymnasietest

Gör vårt gymnasietest för att få inspiration till ditt gymnasieval

Vilket gymnasieprogram och vilken inriktning passar dig?

Att välja gymnasieprogram är inte så lätt för alla. Inte så konstigt, det finns ju en del att välja på. Samhällsvetenskapsprogrammet? Naturvetenskap? Djur? Teknik? Hantverksprogrammet?

För att göra valet lite enklare råder vi dig att göra vårt gymnasietest. På så vis kan du förhoppningsvis få en fingervisning om vilket gymnasieprogram och vilken inriktning som kan passa just dig!

Genom att göra vårt test blir du medlem på gymnasium.se. Vi på gymnasium.se önskar dig lycka till med dina kommande gymnasiestudier!

Senast uppdaterad: 11 sep 2018

Stockholm Science & Innovation School

Släpp lös fantasin och skapa teknik

Stockholm Science & Innovation School ger banbrytande utbildning där du ihop med universitet och näringsliv kan utveckla nya idéer och forma framtiden.

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin