Kontakta oss

gymnasium.se är till för dig som söker efter ett gymnasieprogram som passar just dig. Genom vår användarvänliga söktjänst kan du söka bland alla Sveriges gymnasieskolor lätt och snabbt! Du kan söka på skola, ort, program, inriktning, fritext och du hittar all nödvändig kontaktinfo tillhörande varje skola.

Till varje nationellt program finner du en guide med bilder, reportage m.m. som gör att du får en mer beskrivande och bättre bild av vad varje program handlar om.

Varje gymnasieskola i söktjänsten har också möjlighet att presentera sig med bilder, intervjuer med elever som berättar om skolan, berätta varför du ska välja just deras skola och deras program.

gymnasium.se är en del av Keystone Education Group

Keystone Education Group är idag marknadsledande inom utbildningsmarknadsföring och driver världens största söktjänster för utbildning. Keystone Education Group samarbetar med 4 000 utbildningsleverantörer i 40 länder och hjälper 3 miljoner studenter att hitta rätt kurs för sina behov bland de 50 000 program som finns tillgängliga varje månad.

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till studentum.se. Om du har frågor om en specifik skola eller ett program ska du kontakta skolan dirket.

e-postadress
info@gymnasium.se

Telefon:
0046-(0)8 509 106 30

Post- & besöksadress:
EMG – Educations Media Group AB
Karlavägen 104

Org.nr: 556652-1653

OBS! Vi sköter inte gymnasieantagningen, för frågor kring din antagning, kontakta ditt antagningskansli. Om du har frågor kring en specifik utbildning eller skola ska du inte kontakta oss utan kontakta den aktuella skolan i fråga. Vi driver inga egna utbildningar.

Senast uppdaterad: 30 nov 2021