Visa gymnasium.se som: Mobil

Thoren Business School Solna 

Thoren Business School Solna – skolan där du får ett försprång ut i arbetslivet

Thoren Business School är en skola med stort hjärta och engagerade lärare. Skolan passar dig som vill utvecklas i en studiemiljö med hög ambitionsnivå. Här får du de bästa förutsättningarna oavsett om du i framtiden vill studera vidare, börja jobba direkt efter studenten eller starta ditt eget företag. 

Hundratals samarbeten

Med verklighetsbaserade projekt kommer du att ha en fot i arbetslivet och en i studierna. Thoren business school arbetar med case där du tillsammans med företag får arbeta i längre projektarbeten för att få en bättre förståelse för hur näringslivet fungerar och en mer strukturerad skoltid. 

Då Thoren Business School samarbetar med hundratals företag från olika branscher är en del av din utbildning, genom APL, på ett företag. Tidigare företag som Thoren Business School har samarbetat med är Spotify, ActionAid, Stockholmskällan och många fler.

Starta ditt eget företag

Under din tid på Thoren Business School får du möjligheten att starta ditt egna företag. TBS arbetar tillsammans med Ung Företagsamhet (UF) som hjälper unga att driva och starta egna företag.

Åk på Business Trip

Business Trip är en affärsresa som görs i årskurs två där du tillsammans med din klass får gå på föreläsningar, besöka platser och jobba med projekt som är integrerade i det program som du går. Thoren Business School har tidigare besökt länder som Gambia, USA, Island, England, Italien och Spanien. 

Unika lärmiljöer

Thoren Business School Solna har toppmoderna och kontorsliknande lokaler, designade för att inspirera dig och ge dig många nya idéer. Besök skolans hemsida för att se mer från lärmiljöerna.  


Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Solna, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Solna

Öppet hus

Välkommen till Öppet hus på Thoren Business School Solna!

Vill du se mer av vår nya skola i Solna, träffa lärare och få hjälp med att hitta det perfekta programmet för just dig? Varmt välkommen till Öppet hus på Thoren Business School! Vi ser fram mot att träffa dig och visa hur vi kan hjälpa dig att nå framgång. 

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-12-14    Tid:   12:00 - 14:00
Datum:   2020-01-25    Tid:   12:00 - 14:00
Datum:   2020-02-06    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2020-02-15    Tid:   12:00 - 14:00

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Solna.

Hitta till skolan

Thoren Business School Solna

Terminalvägen 12B
171 73 Solna

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 3,5

Baseras på 2 recensioner.

BP
(5)
Jag tycker skolan har en fin miljö och eleverna är verkligen ens kompisar. Våran Rektor är världens bästa och tack vare henne kommer vi komma långt!
Oliver
(2)
Den här skolan har bara funnits i nån månad och flertal elever har redan börjat fundera över att byta skola. Trots konceptet med case så får skolan fortfarande ett så lågt betyg eftersom att det finns lärare som är alldeles för stränga gällande snack under rasten. Sen har vi rektorn som alltid ska vara polis hon suger ut allt det roliga med gymn...
Rektor Inan Senturk Kommentar:
Hej! Vad tråkigt att du känner så som du gör. Thoren Business School Solna vill forma framtidens stjärnor inom business och förbereda våra elever så att de blir antagningsbara och anställningsbara. Det innebär att vi kommer att lägga ner mycket tid på att redan i år ett att skapa en skola som präglas av bildning. Konceptet och vår pedagogik med...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Thoren Business School Solna, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(3,5)
Baseras på 2 recensioner.