Visa gymnasium.se som: Mobil

Thoren Business School Solna

Thoren Business School Solna 

Thoren Business School Solna – Där du får ett försprång ut i arbetslivet! 

Till hösten 2019 öppnar en ny Thoren Business School i Solna på Terminalvägen 14! Thoren Business School är en skola med stort hjärta och engagerade lärare. TBS passar dig som vill utvecklas i en studiemiljö med hög ambitionsnivå oavsett om du vill strata ditt eget företag, jobba eller läsa vidare.

Hundratals sammarbeten

Med verklighetsbaserade projekt kommer du att ha en fot i arbetslivet och en i studierna. Thoren business school arbetar med en case-metodik där du tillsammans med företag får arbeta i längre projektarbeten för att få en bättre förståelse för hur näringslivet fungerar och en mer strukturerad skoltid. 

Då Thoren Business School samarbetar med hundratals företag från olika brancher är en del av din utbildning, genom APL, är på ett företag. Tidigare företag som Thoren Business School har samarbetat med är Spotify, ActionAid, Stockholmskällan och många fler!

Starta ditt eget företag

Under din tid på Thoren Business School får du möjligheten att starta ditt egna företag. TBS arbetar tillsammans med Ung Företagsamhet (UF) som hjälper unga att driva och starta egna företag.

Åk på Business Trip

Business Trip är en affärsresa som görs i årskurs två där du tillsammans med din klass får gå på föreläsningar, besöka platser och jobba med projekt som är integrerade i det program som du går. Thoren Business School har tidigare besökt länder som Gambia, USA, Island, England, Italien och Spanien. 

Case-metodik

Thoren Business School arbetar med case-metodik där du tillsammans med företag får arbeta i längre projektarbeten. Då får du en större förståelse för hur näringslivet fungerar och en mer strukturerad skoltid. Tidigare företag som Thoren Business School har samarbetat med är Spotify, ActionAid, Stockholmskällan och många fler. 


Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Solna, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Solna

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Solna.

Hitta till skolan

Thoren Business School Solna

Terminalvägen 14
171 73 Solna

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Thoren Business School Solna, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.