NTI Gymnasiet Gärdet

På NTI Gymnasiet Gärdet arbetar vi med kommunikation för att möta upp dagens teknik – och teknik för att matcha dagens behov av kommunikation. Vår programinfärgning är unik. Vi arbetar för att du, oavsett programval, ska få en helhetsförståelse för tekniken och estetiken bakom olika digitala medier och andra IT-miljöer. Hos oss är samtliga ämnen specifikt anpassade efter programmet du valt. Det ger en stadig plattform att stå på för en framtid inom science, tech och IT!

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På 25 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Läget

NTI Gymnasiet Gärdet ligger centralt i Stockholm. Det är nära till kollektivtrafik, men också till natur och parker för laborationer.

Lärarna

Engagerade och kunniga lärare som ger eleverna möjligheter att utvecklas inom sina intresseområden - även utanför lektionstid.

Gemenskapen

Elever och samtlig personal har mycket goda relationer, klimatet är tillåtande och alla hjälps åt för att utveckla skolan ytterligare.

Läs mer på skolans hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om NTI Gymnasiet Gärdet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på NTI Gymnasiet Gärdet

Välkommen på öppet hus!

Kom och besök NTI Gymnasiet Stockholm Gärdet!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-11-27    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2019-12-11    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2020-01-14    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2020-02-05    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2020-04-28    Tid:   18:00 - 20:00

Högskoleförberedande program
Estetiska programmet Ort Recensioner
Estetiska programmet, Estetik & media Stockholm
Teknikprogrammet
Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik Stockholm
  • = Riksintag

Visa alla

Video

NTI Gymnasiet består av 27 skolor över hela landet. Vår roll i samhället är att utbilda elever för att leda och navigera i en teknikdominerad framtid. Bli en del av oss.

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av NTI Gymnasiet Gärdet.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

Antal elever per lärare 2017

NTI Gymnasiet Gärdet 19,2
Stockholm 15,3
Sverige 11,7

Antal elever på skolan år 2017: 41

Estetiska programmet

Stockholm Sverige År
Totalt antal studerande 12 2017
Genomsnittlig betygspoäng
Andel behöriga till högskola
Andel med examen inom 3 år

Teknikprogrammet

Stockholm Sverige År
Totalt antal studerande 29 2017
Genomsnittlig betygspoäng
Andel behöriga till högskola
Andel med examen inom 3 år

Värtavägen 65

www.ntigymnasiet.se

För att beställa information från NTI Gymnasiet Gärdet, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.