Framtidsgymnasiet i Linköping - Skolan som har din rygg!

På Framtidsgymnasiet i Linköping finns en stark medvetenhet om att alla människor är unika och lär sig på olika sätt. Just av den anledningen så gör du som elev och skolan tillsammans en plan med ett lärosätt som fungerar bäst för dig. Skolan tänker att om du som elev får möjlighet att prova på att jobba praktiskt, och inte bara teoretiskt kommer studietiden bli roligare. Praktiskt arbete innebär bland annat att du kommer att kunna spendera tid i Framtidsgymnasiets verkstäder med modern utrustning.

Utbildningar

På Framtidsgymnasiet har du möjlighet att välja mellan program som Industritekniska programmet, El- och energiprogrammet, Handelsprogrammet och flera Introduktionsprogram med olika inriktningar.

Miljö och ambition

Framtidsgymnasiet i Linköping är en mycket personlig skola om cirka 90 elever och klasserna är små. Detta gör det självklart lättare för lärare att hjälpa, stötta och till och med småprata! Ambitionen på Framtidsgymnasiet är att prova praktiskt för att lära sig - inte bara genom att sitta i biblioteket och läsa.

Komma ut på en arbetsplats

Syftet med att utbilda dig på Framtidsgymnasiet i Linköping är givetvis att det ska leda till ett jobb. Just därför kommer du att få möjligheten att komma ut på en arbetsplats och prova på hur det känns. Detta hade inte varit möjligt om det inte vore för att Framtidsgymnasiet har nära samarbete med många företag i Linköping.

Elev för en dag

För att du ska kunna vara helt säker på ditt val så erbjuder Framtidsgymnasiet dig att komma och testa på att vara elev för en dag. Kom förbi och spana in verkstäderna och häng med andra elever! Läs mer om det här.

Är du intresserad och vill veta mer om Framtidsgymnasiet i Linköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Framtidsgymnasiet i Linköping

Öppet hus på Framtidsgymnasiet i Linköping!

Kom och besök Framtidsgymnasiet! Träffa personal, elever och ta en rundvandring i skolans lokaler och verkstäder.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-04-25    Tid:   13:00 - 20:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Framtidsgymnasiet i Linköping.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

582 73 Linköping

framtidsgymnasiet.se

Bengan Bengansson
skolan borde byta namn. Annars en stabil skola.

För att beställa information från Framtidsgymnasiet i Linköping, fyll i följande uppgifter:

Utbildningsrecensioner
Baseras på 1 recensioner