Ämne/inriktning

Industritekniska programmet (IN) - Sida: 1

Fråga SYV om gymnasiet!

Ställ dina frågor om gymnasiet till vår SYV

Har du frågor om gymnasiet? Vi hjälper dig! Här kan du läsa frågor från andra besökare på Gymnasium.se och våra svar på dessa. Välj ett ämne i listan nedan eller scrolla längre ner för att se de senaste frågorna och svaren. Vår SYV Anders Götsén svarar på frågor om gymnasiet. Du kan också chatta live på Gymnasium.se på måndagar och onsdagar klockan 18-20!

Fråga vår SYV om gymnasieutbildning

Senaste frågorna i ämnet: Industritekniska programmet (IN)

02 okt 2016
Är det mycket matematik på industritekniska programmet?
Är det mycket matte på industriprogrammet?

Svar:

Hej,

I grunden läser man matematik 1A på det industritekniska programmet. Det kan vara så att vissa skolor har mer matematik än så och du kan också välja till mer matematik men i grunden är det matematik 1A som elever på detta program kommer att läsa. Matematik 1A är det minsta som elever på gymnasiet läser inom matematik så baserat på det kan jag svara nej, det är inte mycket matematik på industritekniska programmet, i alla fall inte jämfört med andra program.

Med vänlig hälsning // Anders, SYV

Available educations