Handel- och administrationsprogrammet (HA)

Person sitter med laptop i knät


Har du frågor om gymnasiet? Vi hjälper dig! Här kan du läsa frågor från andra besökare på gymnasium.se och våra svar på dessa. Välj ett ämne i listan nedan eller scrolla längre ner för att se de senaste frågorna och svaren.

Just nu tar vi inte emot nya frågor.

Sök

Senaste frågorna i ämnet: Handel- och administrationsprogrammet (HA)

Var finns Försäljnings- och serviceprogrammet ?
Hej, Har ni handels programmet?
Svar:

Hej,

Försäljnings- och serviceprogrammet (det nya namnet på Handels- och administrationsprogrammet) hittar du här: https://www.gymnasium.se/sok/forsaljnings-och-serviceprogrammet.

Lycka till! /Petra,SYV

Vad kan jag jobba med efter Handels- och administrationsprogrammet?
Vad kan jag plugga vidare som efter gymnasiet är klart på handelsprogrammet
Svar:

Hej,

Du kan plugga vad du vill men för vissa utbildningar kanske du måste läsa in några kurser på Komvux. Det beror helt på vad du väljer. Handels- och administrationsprogrammet är ett bra val för dig som vill arbeta inom områden som service, handel eller administration efter gymnasiet. Men vill du göra något annat så är det inget som hindrar dig så länge du är beredd att komplettera om du saknar några kurser. 

Lycka till! /Petra,SYV

Kan jag gå Handels- och administrationsprogrammet?
Hej!
Jag har godkänt på alla andra ämnen förutom engelska och vill börja handel program, men har blivit antagit till IM finns det något Chansa att komma in till handel program?
Svar:

Hej,

Prata med din skola så fort du börjar. Så snart du fått klart det du behöver från grundskolan kan du börja på Handels- och administrationsprogrammet. 

För att ha gymnasiebehörighet till ett yrkesprogram krävs godkända betyg i svenska eller svenska som andraspråk, engelska och matematik och i minst fem andra ämnen från grundskolan.

Lycka till! /Petra,SYV

Visar 1-3 av 28 frågor
1
2
3
4
...
10

Annonser