Bygg- och anläggningsprogrammet (BA)

Person sitter med laptop i knät


Har du frågor om gymnasiet? Vi hjälper dig! Här kan du läsa frågor från andra besökare på gymnasium.se och våra svar på dessa. Välj ett ämne i listan nedan eller scrolla längre ner för att se de senaste frågorna och svaren.

Just nu tar vi inte emot nya frågor.

Sök

Senaste frågorna i ämnet: Bygg- och anläggningsprogrammet (BA)

Kan jag byta gymnasium?
Hejsan!
Jag börjar andra året på gymnasium och går på naturvetenskapsprogrammet undrar om jag kan flytta efter höst terminen till en annan Kommun. Den är en timme bort. Är det möjligt att fortsätta studera vårterminen där.
Svar:

Hej,

Vad roligt att du hittat en skolan du vill gå på! Har du kontaktat skolan? Det första du ska göra är att kontakta rektorn på skolan och fråga om det finns möjlighet för dig att byta.

Lycka till! /Petra,SYV

Kan jag byta gymnasium?
Hej syv. Jag är en ny elev i gymnasiet som började. 2020 jag läser första året nu. Jag läser vård och omsorg yrkesintroduktion och jag undrade om det fanns möjligheten att ändra gymnasiet denna terminen nu inte nästa år!

Tack.
Svar:

Hej,

Du kan kontakta din blivande gymnasieskolas studie- och yrkesvägledare under de första veckorna på gymnasiet. Till och med september brukar gymnasieskolorna vara öppna för att låta gymnasieeleverna byta gymnasieprogram inom gymnasieskolan eller till en annan skola. 

Lycka till! /Petra,SYV

Empty FAQ headline
Empty FAQ Question
Svar:
Empty FAQ answers
Visar 1-3 av 7 frågor
1
2
3

Annonser