Visa gymnasium.se som: Mobil

Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

Thoren Innovation School Kista
Programinformation
Stockholm
Teknikprogrammet
(Läs mer) Öppet hus
2022-01-22
2022-02-02

Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

Innovation Program – Teknikprogrammet på Thoren Innovation School Kista

Är du intresserad av teknik, design eller förhållandet mellan människa och maskin? Är du kreativ och påhittig? Ser du dig som en framtida innovatör? Då är Innovation Program något för dig. Fokus ligger på teknik, kreativitet och innovation, och programmet ger dig en bred teknisk bas att stå på. Givetvis varvas teori med mycket verklighetsnära lärande och du arbetar ofta i projektform – precis som i arbetslivet. Här lär du dig tänka kreativt och innovativt så att du kan vara med och utforma framtiden!

Programfördjupning

AI

Vilka möjligheter och risker finns det med artificiell intelligens, och hur kommer framtidens AI att se ut? Här får du bland annat lära dig utveckla AI, samtidigt som du lär dig om vilka konsekvenser och möjligheter som teknologin kan ha för samhället. Under utbildningen får du även fördjupa dina kunskaper i programmering och läsa kurser inom webbutveckling och gränssnittsdesign. Efter avslutade studier kan du påbörja en karriär som exempelvis programmerare, webbutvecklare eller utvecklare inom AI.

Är du intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Teknikprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Gymnasieexamen

Teknikprogrammet är ett högskoleförberedande gymnasieprogram och ger en högskoleförberedande examen.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Innovation School Kista

Thoren Innovation School Kista

”Lärarna är det bästa med skolan! De har tid och utrymme att hjälpa och ge bra feedback. De kreativa och härliga lokalerna är också ett stort plus!” – Izabella Hartzell Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen...


Läs mer om Thoren Innovation School Kista och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Innovation School Kista

Thoren Innovation School Kista

Isafjordsgatan 39
164 40 Kista Stockholm

 Visa telefonnummer
innovationsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 3,6

Baseras på 11 recensioner.

Ärlighet varar längst
Allt bra ni har fått höra om skolan, har marknads teamet tvingad eleverna att skriva. Thoren är ett företag som är bra på att marknadsföra och se bra ut. Själva skolan är dåliga på att kommunicera, rektorn var sjukskriven i ungefär 3 veckor och sedan får vi elever höra om det under en presentation. Flytten vi hade från stadion till kista...
Cecilia Stenman, tf. rektor Kommentar:
Hej, Vi beklagar att du upplever din skolgång hos oss på Thoren Innovation School Kista på det sätt som du beskriver. För oss är alltid eleverna vår högsta prioritering. Gällande flytten till nya lokaler var det inledningsvis flera olika alternativ inom Stockholms kommun som diskuterades, vilket också eleverna fick information om. Så snart som...
Visa hela
Pellin Seker
Jag går mitt andra år i teknik programmet på Thoren innovation school. Jag tycker att det är en väldigt bra och liten familjär skola där alla elever och lärare är tillsammans hela tiden. Bra lärare och väldigt fräscha lokaler.
Edwin
Thorengruppen har sett till att min tid i skolan (tar examen sommaren 2019) har varit fylld med lärarbyten, tre olika rektorer och missad studietid. Detta skedde fram till att den nya rektorn började på skolan och började göra skillnad på riktigt. Alla lärare byttes ut och jag kan tveklöst säga att dem nya har gjort skolan till en mycket bättre ...
Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(3,6)
Baseras på 11 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik från Thoren Innovation School Kista, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information