Vi vann tävling med Parfum Lombard Keune

Ystad Gymnasium

Vi vann tävling med Parfum Lombard Keune

Ystad gymnasium Keune

Tara, Matilda och Benjamin vann stylingtävlingen av Keune med sin styling, frisyr och fotografering. Tara läser till Hår- och makeupstylist, Matilda läser till Frisör och Benjamin läser Estetiska programmet och var fotograf.

Vi vann tillsammans som stylingteam och vi vann produkter för vars ca 1.000:-.

Motivering från Keune

”Bilden fångar intresse, är tydlig, ren och enkel samtidigt som den är vågad och stark. Man har lyckats få till nästan exakta nyanser och komponerat en bra balans i foto, makeup och hår. Grymt jobbat! Lycka till med ert fortsatta arbete!” Kramar från alla oss på Parfum Lombard

Keune firar 100 års jubileum

Temat på stylingen var Keunes limited edition serie där konstnären Joe Klibansky har skapat omslagen på förpackningarna i samband med Keunes 100 års jubileum. Syftet med tävlingen var att stärka vårt samarbete mellan skola och branschen samt att vi skulle får prova på hur man arbetar i team med yrkena fotograf, makeupartist och frisör.

Vår uppgift var att vi på Hantverksprogrammet skulle skapa en Avant Garde-styling med makeup och hår där en hårdekoration (hårmatta) skulle ingå och slutresultatet skulle fotograferas av eleverna på Estetiska programmet. Det var roligt att tävla och att dessutom vinna!
Läs mer om Estetiska programmet, Estetik och media
Läs mer om Hantverksprogrammet, Frisör, barberare och hår- och makeupstylist

Ta kontakt med skolan


Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Ystad Gymnasium.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.