Visa gymnasium.se som: Mobil

Estetiska programmet, Estetik och media

Ystad Gymnasium
Programinformation
Ystad
Estetiska programmet
  • Antagningspoäng: 167,5
    (medelvärde: 237,3) * statistik från 2020
(Läs mer) Öppet hus
2021-10-27

Estetiska programmet, Estetik och media

Välj estetik och media på Ystad gymnasium

Estetik och media på Estetiska programmet 

Vill du skräddarsy din framtid? Estetiska programmet är en högskoleförberedande utbildning, med inriktningarna Musik och Estetik och media. Utbildningen är en kreativ språngbräda oavsett vad du väljer att göra efter din gymnasietid. Du får stora möjligheter till fördjupning, oavsett om du är intresserad av foto, musikproduktion, sociala medier, film, sång eller ett instrument.

Programmet är av samhällsvetenskaplig karaktär och förbereder dig för vidare studier vid universitet eller högskola. Våra elever beskriver tiden på programmet som den bästa i deras liv. Missa inte chansen att kombinera ditt praktiska kreativa intresse med ett teoretiskt lärande. Det ger dig goda förutsättningar för bra studieresultat och en rolig gymnasietid.

Är du intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Estetik och media, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Estetiska programmet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska samt minst nio andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Estetiska programmet, Estetik och media

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Trelleborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 1008 231 25 Trelleborg
Telefon: 0410-73 30 00
Mejladress: antagning@trelleborg.se

Gymnasieexamen

Estetiska programmet är ett högskoleförberedande gymnasieprogram.

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Estetik och media så kommer skolan att kontakta dig.

Ystad Gymnasium

Välkommen till Ystad Gymnasium! 

Ystad Gymnasium ligger mitt i centrala Ystad. Ystad Gymnasium är känd för sin goda atmosfär och blandning av människor. Hit är alla välkomna! Här hittar du ett stort utbud av utbildningar, både högskole- och yrkesförberedande program. På Ystad Gymnasium har...


Läs mer om Ystad Gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Ystad Gymnasium

Ystad Gymnasium

Surbrunnsvägen 1
271 80 Ystad

 Visa telefonnummer
ystadgymnasium.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 4 recensioner.

Felizia
Då detta är en "helt nytt program" var det mycket som var osäkert och mycket med åren har blivit bättre. Nu i 3an när vi ska sluta så har allt blivit mycket bättre, så tråkigt att lämna nu när väl lärarna och skolan har löst det mesta med det nya programmet. Jag lär sakna dom otroligt trevliga lärarna och sina fina minnen men distansen är inget...
Visa hela
Linus
Jag tycker att allt har varit bra, man får lära sig alla grunderna inom allt som handlar om media. Det vill då säga film, foto, podcast, radio och mycket mera. Efterom jag alltid har haft mitt intresse inom film så valde jag detta programmet för jag visste att jag kom till att få pröva på hur det är att faktiskt göra film. Jag rekommenderar det ...
Visa hela
Mettson
Jag har tyckt att denna linjen var väldigt rolig och lärorik att gå på! Under tiden har vi bytt medialärare väldigt ofta men alla har dem varit bättre än den förra! Väldigt trevliga, härliga lärare som verkligen vill en väl ^^ De pratar t.om. med oss UTANFÖR lektionen. Helt otroligt. Tror faktiskt de gillar oss på riktigt, i jämförelse med andra...
Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(4,2)
Baseras på 4 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Estetiska programmet, Estetik och media från Ystad Gymnasium, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information