Visa gymnasium.se som: Mobil
  • = Riksintag
Visar 1-20 av 64 träffar

En mängd av mångfald i magnifika Stockholm

En av de bästa sakerna med Stockholm är den självklara mångfald som genomsyrar staden. I Sveriges huvudstad finns något för alla.

Drömmer du om att se de stora dansarna utföra de mest häpnadsväckande piruetterna är kanske Kungliga Balettakademin värd ett besök. Dras du till provocerande och inspirerande konstverk finner du dem på Moderna Muséet på vackra Skeppsholmen. Och för dig som tycker om popmusik finns Globen några tunnelbanestationer från City, en underhållningsarena där världskändisarna avlöser varandra.

Vad du än väljer att läsa, Estet Bild, Estet Musik, TeaterEstetik & Media eller Estet Dans kommer Stockholm bjuda dig litervis av kreativitet och skaparglädje.  

Gå i kända kulturprofilers spår i jakt på drömmen om rampljuset

Att läsa Estetiska programmet i Stockholm är inte som att läsa estet i vilken stad som helst. Det är att läsa i en stad där oräkneliga sångare, konstnärer och dansare tagit sina första stapplande steg mot en strålande karriär.

Max Martin, Peter Jöback och underhållaren Peter Settman är bara några exempel på före detta elever vid en av Stockholms anrika skolor med Estetiska programmet.

Det finns många bra och högkvalitativa skolor med Estetiska programmet i Stockholm. Vilket verkligen har gett resultat. Många är de som lärt sig sjunga, skapa, dansa och spela teater i staden vid Mälaren.

Du får en bit av allt, en stressig dag kan du gå till en av Stockholms många parker och hämta andan. Storstaden och dess puls är alltid nära och kommunikationen tät.

Så nu är det din tur att välja Estetiska programmet i Stockholm

Kanske är det något med vattnet, eller den tillåtande och öppna mentaliteten som råder i staden. En sak är i alla fall säker, staden Stockholm och dess Estetiska program flödar av skaparglädje.

Lägg grunden för din framtid på någon av alla skolor i Svenska kulturens hjärta, Stockholm väntar alltid på att bli taget med storm, och du har såklart all potential i världen att bli nästa orkan.

Här kan du hitta Estiska programmet i Sverige.

Källa: stockholm.se

Favoriter
Reportage
Marianna pluggar på Rytmus

Marianna Winther Nagata flyttade till Rytmus i Malmö från Färöarna. Nu ser hon fram emot livet efter studenten för att syssla med musik.

Läs mer
Isabella pluggar Beteendevetensk...

Isabella är 17 år och studerar på CyberGymnasiet i Malmö, hon pluggar andra året på Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning mot Beteendevetenskap. Hon berättar om hur det är att studera på CyberGymnasiet, hur det är att plugga Beteendevetenskap, hur hos ser på sin framtid, och varför hon valde just sin utbildning.

Läs mer
Hur är det att plugga foto & fil...

Mostafa är 17 år gammal och läser Foto & Film på LBS.

Läs mer
NTI Gymnasiet var rätt val för Thor
NTI Gymnasiet

Thor Sone pluggade Teknikprogrammet på NTI Gymnasiet och jobbar idag som utvecklare på företaget Vobling. I den här intervjun berättar Thor hur det var att studera på NTI Gymnasiet och delar med sig av tips inför gymnasievalet.

Läs mer
Elever som har gått på LBS berät...

Malin är chefredaktör för ett kulturmagasin. Albin driver ett eget produktionsbolag och skriver på sin första långfilm. Eleonor arbetar med specialeffekter till film på ett företag i London. Den gemensamma nämnaren för alla dessa tre är att de har gått på LBS Kreativa Gymnasiet. Läs mer om deras gymnasieval här!

Läs mer

Videoreportage
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information