Lär dig mer om Fryshusets Gymnasium i Stockholm

Fryshuset Gymnasium

Fryshuset Gymnasium – gymnasieskolan med passion för kunskap!

Välkommen till Fryshuset Gymnasium – skolan för dig som vill utvecklas efter dina egna behov och förutsättningar och inte minst ett liv som du trivs med!

Fryshuset Gymnasium är gymnasieskolan som siktar högt. Drömmer du om att bli musiker, hjärnforskare, idrottsstjärna eller spelutvecklare? Eller kanske lärare eller statsminister? Resan mot dina mål börjar här!

Kombinera program med din passion

På Fryshuset Gymnasium får du möjlighet att kombinera dina programstudier med någonting du är intresserad av, din passion. Det kan vara basket, musik, dans, teater, bild, skrivande eller entreprenörskap!

Passion för studier är också en passion

På Fryshuset Gymnasium får du kraft och energi att lära dig hur samhället fungerar, hur andra människor tänker och vad du kan göra för att påverka ditt liv eller kanske rentav förändra världen.

Fryshuset Gymnasium är mer än bara en skola

Fryshuset Gymnasium ger dig som elev kontakter som du kan ha glädje av livet ut genom mötet med lärare, andra elever, passioner, näringslivet och med alla verksamheter som ryms inom hela Fryshuset.

De tre grundstenarna

Fryshusets arbete bygger på tre grundstenar, som är:

Passion, Ämnesintegration och Delaktighet

Lärande och pedagogisk utveckling

Lärande och pedagogisk utveckling är centrala i Fryshusets verksamhet.

Därför är Fryshuset Gymnasium också engagerade i olika organisationer som främjar en samhällsnyttig skola, hållbar utveckling och pedagogisk forskning:

Fryshuset Gymnasium deltar i Stockholm Teaching & Learning Studies, STLS. Ett initiativ som utvecklats för att initiera, stödja och sprida lärarledda forsknings-projekt. Syftet är att underlätta kontakter mellan forskare och skolan.

Fryshuset Gymnasium är en Globala målen-skola

För Fryshuset Gymnasium innebär det att de aktivt arbetar för att uppfylla de 17 globala målen för hållbar utveckling fram till 2030.

Fryshuset Gymnasium är medlemmar i Idéburna skolors riksförbund

Förbundets syfte är att tillvarata medlemmarnas intressen och verka för en samhällsnyttig och icke vinstutdelande skola präglad av mångfald och utveckling.

Gymnasium som ger dig förutsättningar att lyckas!

Som elev på Fryshusets Gymnasium har du förutom gratis skolmat även tillgång till egen Macbook/Chromebook, kurator, studie- och yrkesvägledare, skolsköterska, specialpedagog, skolpsykolog, mediepedagog, bibliotek och studiestödstid.  Allt detta hittar du under samma tak!

Besök Fryshuset Gymnasiums hemsida för mer information.

Är du intresserad och vill veta mer om Fryshusets Gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Fryshusets Gymnasium

Reportage

"Alla får chansen att vara sig själva"

Läs mer Fryshusets Gymnasium

Emma Graufelds går inriktningen Dans på Fryshusets Gymnasiums Estetiska program.

- Jag kände att en kunde komma dit som sig själv, och passa in genom att sticka ut, vilket jag inte upplevt någon annanstans, säger Emma.

I det här reportaget får du även läsa vad Vincent, som läser entreprenörskap, och Astrid, som pluggar natur, har att säga om Fryshusets Gymnasium.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Fryshusets Gymnasium.

Fryshusets Gymnasium

Mårtensdalsgatan 2-8

gymnasiet.fryshuset.se

För att beställa information från Fryshusets Gymnasium, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.