Visa gymnasium.se som: Mobil

Lär dig mer om Fryshusets Gymnasium i Stockholm

Om skolan

Fryshuset Gymnasium

Fryshuset Gymnasium – gymnasieskolan med passion för kunskap!

Välkommen till Fryshuset Gymnasium – skolan för dig som vill utvecklas efter dina egna behov och förutsättningar och inte minst ett liv som du trivs med!

Fryshuset Gymnasium är gymnasieskolan som siktar högt. Drömmer du om att bli musiker, hjärnforskare, idrottsstjärna eller spelutvecklare? Eller kanske lärare eller statsminister? Resan mot dina mål börjar här!

Kombinera program med din passion

På Fryshuset Gymnasium får du möjlighet att kombinera dina programstudier med någonting du är intresserad av, din passion. Det kan vara basket, musik, dans, global, speldesign, teater, bild, skate, text och form eller digital medieproduktion

Passion för studier är också en passion

På Fryshuset Gymnasium får du kraft och energi att lära dig hur samhället fungerar, hur andra människor tänker och vad du kan göra för att påverka ditt liv eller kanske rentav förändra världen.

Fryshuset Gymnasium är mer än bara en skola

Fryshuset Gymnasium ger dig som elev kontakter som du kan ha glädje av livet ut genom mötet med lärare, andra elever, passioner, näringslivet och med alla verksamheter som ryms inom hela Fryshuset.

De tre grundstenarna

Fryshusets arbete bygger på tre grundstenar, som är:

Passion, Ämnesintegration och Delaktighet

Lärande och pedagogisk utveckling

Lärande och pedagogisk utveckling är centrala i Fryshusets verksamhet.

Därför är Fryshuset Gymnasium också engagerade i olika organisationer som främjar en samhällsnyttig skola, hållbar utveckling och pedagogisk forskning:

Fryshuset Gymnasium deltar i Stockholm Teaching & Learning Studies, STLS. Ett initiativ som utvecklats för att initiera, stödja och sprida lärarledda forsknings-projekt. Syftet är att underlätta kontakter mellan forskare och skolan.


Fryshuset Gymnasium är en Globala målen-skola

För Fryshuset Gymnasium innebär det att de aktivt arbetar för att uppfylla de 17 globala målen för hållbar utveckling fram till 2030.

Fryshuset Gymnasium är medlemmar i Idéburna skolors riksförbund

Förbundets syfte är att tillvarata medlemmarnas intressen och verka för en samhällsnyttig och icke vinstutdelande skola präglad av mångfald och utveckling.

Gymnasium som ger dig förutsättningar att lyckas!

Som elev på Fryshusets Gymnasium har du förutom gratis skolmat även tillgång till egen Macbook/Chromebook, kurator, studie- och yrkesvägledare, skolsköterska, specialpedagog, skolpsykolog, mediepedagog, bibliotek och studiestödstid.  Allt detta hittar du under samma tak! 


Är du intresserad och vill veta mer om Fryshusets Gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Fryshusets Gymnasium

Öppet hus

Välkommen på Öppet hus!

Besök våra öppna hus för att lära dig mer om Fryshuset Gymnasium!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-01-25    Tid:   10:00 - 14:30

Program

Reportage

"Alla får chansen att vara sig själva"

"Alla får chansen att vara sig själva"

Läs mer Fryshusets Gymnasium

Emma Graufelds går inriktningen Dans på Fryshusets Gymnasiums Estetiska program. 

- Jag kände att en kunde komma dit som sig själv, och passa in genom att sticka ut, vilket jag inte upplevt någon annanstans, säger Emma.

I det här reportaget får du även läsa vad Vincent, som läser entreprenörskap, och Astrid, som pluggar natur, har att säga om Fryshusets Gymnasium.


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Fryshusets Gymnasium.

Hitta till skolan

Fryshusets Gymnasium

Mårtensdalsgatan 2-8
120 06 Stockholm

 Visa telefonnummer
gymnasiet.fryshuset.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 29 recensioner.

17SAA4Life
(5)
Skolan som helhet erbjuder så mycket, god mat, behöriga lärare som ser till att du får det stödet du behöver samt en trygg miljö med exempelvis Lugna Gatan som ser till att alla känner sig trygga på skolans område. Det finns alltid en plats för dig i Fryshuset och du kommer alltid att hitta en vän.
alveol
(5)
Naturprogrammet är en liten del av skolan, med bara tre klasser (åk1, 2 ,3), vilket gör att man lär känna varandra och hitta vänner lätt. Lärarna har också bra kontakt med eleverna och man kan prata med dem om vadsomhelst och få bra hjälp med det man behöver. Nackdelen är att de kan vara lite för snälla med närvaro, så en del elever kommer lite...
Visa hela
Homayon Ansari
(4)
Fryshuset eller mer specifikt naturprogrammet som jag går på skulle jag nog säga var inget fel gymnasieval som gjordes. Personligen har jag gynnats väldigt mycket av att gå på fryshusets naturvetenskapliga program. Där lärarna varit engagerade och bra därutöver har fryshuset ett intressant upplägg i det avseende att man kan välja passioner där m...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Fryshusets Gymnasium, fyll i följande uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Fryshuset gymnasium
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Recensioner
Skolrecensioner
(4,1)
Baseras på 29 recensioner.