Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Gymnasieutbildning inom inredning

Plugga inredning på gymnasiet!. Har du koll på färg, form och trender? Vill du arbeta med inredning i framtiden och vill under din gymnasieutbildning få chansen att lära dig allt om yrket? Då finns faktiskt gymnasieutbildningar idag som riktar in sig på inredning. 
Filtrera efter
Program
Inriktning
Plats
Undervisningsform
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar program i sökresultatet.
Visar 1-20 av 20 träffar
Annonser

Populära inriktningar

Populära platser

Reportage inom

Gymnasieutbildning inom inredning

Inredningsdesign på gymnasiet

Allt fler vill läsa inredningsdesign

Inredning som ämne är oerhört populärt bland många idag vilket har resulterat i att gymnasieutbildningar landet över har infört inredning som ett valbart ämne eller inriktning.

Många hantverksprogram har inredning som valbara kurser eller hela inriktningar, andra gymnasieskolor erbjuder profiler inom exempelvis homestyling. Även byggprogrammet har inredning som ämnen under gymnasieutbildningen.

Arbeta med design

Att arbeta med inredning i framtiden kan innebära allt ifrån att driva din egen inredningsbutik till att göra inredningsförslag för bostäder. Du arbetar med att möblera, välja tapeter, väggfärg och golv till olika utrymmen. Du kan även arbeta i en inredningsbutik. Om du väljer att läsa en gymnasieutbildning med inrikning eller delkurs inom inredning kommer du få lära dig saker som materiallära, färglära, kulturhistoria, marknadsföring och grafisk formgivning. Låter det som något som skulle passa dig?

» Hitta då alla gymnasieutbildningar som erbjuder dig att läsa inredning
» Läs mer om yrken inom inredning

Det finns även stor möjlighet att studera vidare på högskola, universitet eller någon annan eftergymnasial utbildning efter din gymnasieutbildning mot inredning. Många startar även egna företag, jobbar som konsulter eller blir anställa av större företag som IKEA.