Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

STS-Språkresor-High-school-år

Start your journey med STS Education!

Vill du studera på high school ett år under gymnasiet och lära känna en helt ny kultur? Eller vill du åka på en språkresa eller äventyrsresa tillsammans med andra ungdomar under sommarlovet? Då har du hamnat rätt!

STS High School

Åk på ett high school-år med STS och upplev ett nytt spännande land under en termin eller varför inte studera utomlands ett helt år under din gymnasietid. Under ett år på High School i USA, Storbritannien, Kanada eller något av de andra spännande länder som STS erbjuder dig att åka till bor du i en värdfamilj och pluggar på en lokal high school. Efter ditt år utomlands får du med dig förbättrade språkkunskaper, mängder av roliga minnen, ett bättre självförtroende och nya vänner.

Resor och upplevelser med STS

Ta med din bästa vän eller åk själv och träffa massor av roliga, nya kompisar. Din resa inkluderar mer än bara lektioner och skola – den är fullspäckad med aktiviteter, utflykter, shopping, sightseeing och mycket mer! Med STS kan du välja att åka på en klassisk språkresa, en sportresa, en lifestyleresa eller en äventyrsresa. Du reser tillsammans med andra ungdomar och erfarna ledare. Häng med på ett riktigt äventyr tillsammans med STS! 

Med STS vid din sida

Vi på STS brinner för resor och kulturella utbyten, och vi vet att du har en magisk tid framför dig. När du reser med oss finns vi med dig före, under och efter ditt stora äventyr. Berätta för oss hur just din dröm ser ut så hjälper vi dig att förverkliga den!

Erfarenhet och engagemang

STS finns idag etablerat över hela världen med olika typer av språkresor och utbytesprogram. STS har kontor i 15 länder och har byggt upp ett stort globalt nätverk av partners och skolor över hela världen. Redan 1958 arrangerade STS kanske världens första språkresa för ungdomar. Den långa erfarenheten och lyhördheten för varje kund är nyckeln till att STS idag är en av världens ledande organisationer inom språkutbildning och internationellt ungdomsutbyte.

Läs mer om de olika typer av high school-utbyten, kurser, språkresor och mer som STS erbjuder genom att klicka på länkarna nedanför!


Är du intresserad och vill veta mer om STS Education, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - STS Education

Utlandsstudier
Utbytesår / High School Ort Recensioner
STS High school-år - Asien Japan
STS High school-år - Europa Flera orter (11)
STS High school-år - Nordamerika Flera orter (2)
STS High school-år - Oceanien Flera orter (2)
STS High school-år - Sydamerika Argentina
Språkresor
Lifestyle-resor Flera orter (2)
Sportresor Flera orter (2)
Språkresor Flera orter (6)
Äventyrsresor USA
5,0 (2)
  • = Riksintag

Visa alla

STS på Instagram

STS på Instagram

Följ @stssweden på Instagram! Se studenterna göra takeovers och sända live från sina utbytesår och få värdefulla tips från tidigare studenter som berättar om sina erfarenheter. Bli inspirerad till att ta ditt livs bästa beslut!

Sociala medier


Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

Kontaktuppgifter till STS Education

STS Education

Kyrkogatan 48
41108 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.sts.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 50 recensioner.

Gabriella
(4)
Att åka till Oxford var en jätterolig upplevelse. Det fanns det positiva och negativa aspekter. Först när vi skulle åka var det lite rörigt på flygplatsen men sedan så tyckte jag att de var lite dåliga på att försäkra sig om att alla ungdomar kom hem säkert. Sedan gick jag en intensiv kurs som var lite jobbigt men oerhört lärorikt. Utanför det v...
Visa hela
P
(3)
Utbildningen var inte så varierande utan det var bara efter boken man fick. Dock hade jag en lärare som hette Sarah och höll i många aktiviteter under lektionerna vilket gjorde lektionerna mycket roligare. Vi hade tex ett quiz, ett rollspel och roliga fakta om oss själva. När jag hade var lektionerna väldigt roliga.
god korv
(3)
En kul resa, bara lite dåligt planerat av aktiviteter osv.

Forum om STS Education

Här kan du ställa frågor om STS Education och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

Jag är intresserad av:
High school-år
Språkresor
Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 50 recensioner.