Utbytesår / High School

STS High School: Oceanien

STS Education, i Australien (+1 orter)
Få mer information om programmet 👍

Film

Om utbildningen

STS High school-år - Oceanien

STS High School i Oceanien

Res så långt du bara kan och känn dig ändå som hemma. Vi erbjuder utbytesår i både Australien och Nya Zeeland. Oceanien ligger på andra sidan jorden, men dess varma och lättsamma människor kommer snart att kännas som familjemedlemmar och vänner. Naturen och djurlivet här är en unik upplevelse. Och, detta är ursprungsplatsen för många extremsporter. 

STS High School i Australien

Australien är ett enormt land med fantastiska stränder, korallrev, öknar, regnskogar, berg, ett otroligt djurliv och dessutom flera världsmetropoler som Sydney och Melbourne.

I Australien erbjuder vi STS Select. Det innebär att du väljer exakt var du vill bo och vilken skola du vill gå på – perfekt för dig som vill utöva en viss sport eller studera speciella ämnen. Vi erbjuder skolor i Queensland, New South WalesSouth Australia, Victoria och Tasmanien. I varje stat finns unika platser, sevärdheter och massor av möjligheter.

STS High School i Nya Zeeland

Resan är lång, men vi lovar, den är värd det. Nya Zeeland, 1 500 kilometer öster om Australien, består av två huvudöar och en mängd mindre öar som alla är otroligt vackra. Här finns långa sandstränder, vackra fjordar, höga berg med glaciärer, gejsrar och varma källor, spännande kultur, vänliga människor och ett unikt djurliv. Om du älskar natur och är ute efter äventyr och dessutom gillar extremsport är detta landet för dig. I Nya Zeeland erbjuder vi även STS Select, vilket innebär att du väljer exakt var du vill bo och vilken skola du vill gå på – perfekt för dig som vill bo på en bestämd plats eller utöva en viss sport eller studera speciella ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om STS High School: Oceanien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
STS Education
Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

STS High School

Det är genom att konfronteras med det okända som du utvecklas och lär känna dig själv. Att uppleva livet utomlands på ett high school-år eller en språkresa är att göra varje dag till ett spännande äventyr. Är du redo för...

Läs mer om STS Education och visa alla program.

Sponsrad