Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Utbytesår / High School

Educatius High School-år - Spanien

Educatius, i Spanien
Få mer information om programmet 👍

Educatius High School-år - Spanien

Utbytes student i Spanien

Studera i det vackra landet Spanien

Bli utbytesstudent i Spanien! Spanien är en färgstark nation som erbjuder allt du behöver för ett lyckat år utomlands. Landets härliga klimat, vackra natur och avslappnade livsstil lockar utbytesstudenter från hela världen. Med sina långa stränder längs kusten, till imponerande bergskedjor och medeltida städer, märker du snart att Spanien har allt.

Över 400 miljoner (!) människor runt jorden pratar spanska vilket gör det till ett av världens största språk. Detta innebär att många dörrar kommer öppnas för dig när du pluggar här. Det gäller både dina framtida karriärmöjligheter, men inte minst när det gäller att knyta band med nya människor. Se fram emot ett utbytesår fullt av sol, språkkunskaper och nya amigos!

Vi erbjuder en kostnadsfri tre veckor lång förberedande onlinekurs i spanska för att se till att du är så väl förberedd som möjligt inför ditt utbytesprogram. Kursen äger rum i slutet av sommaren, precis innan ditt utbyte börjar.

Är du intresserad och vill veta mer om Educatius High School-år - Spanien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Beställ broschyr från Explorius

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Om Educatius

Vårt uppdrag är att öppna upp världen för studenter. Med mer än 20 års erfarenhet har vi gjort drömmar till verklighet för internationella studenter. Vi är glada över att kunna berätta om vår omvandling från Explorius Education till Educatius, en...

Läs mer om Educatius och visa alla program.

Sponsrad