Utbytesår / High School

Educatius High School-år - Italien

Educatius, i Italien
Få mer information om programmet 👍

Educatius High School-år - Italien

Bli utbytesstudent i Italien

Studera på High School i ett av världens mest charmiga länder

Att åka som utbytesstudent till Italien är ett utmärkt val! Det historiska landet i Sydeuropa erbjuder ett brett utbud av olika klimat, landskap och livsstilar. Från medeltida städer till imponerande bergskedjor i Alperna, trendiga storstäder till milslånga vackra stränder längs kusten. Här finns verkligen något för alla smaker!

När du tillbringar ditt utbytesår i Italien får du prova på livet i ett av världens charmigaste länder. De italienska städerna Venedig, Florens och Rom är berömda för att vara några av de mest romantiska städerna i världen, och likaså är det italienska språket. Om du gillar de vackra sakerna i livet är Italien garanterat en plats för dig. Förbered dig för ett utbytesår fullt av enastående miljöer, intensiva konversationer på italienska och inte minst – världens godaste pizza!

Är du intresserad och vill veta mer om Educatius High School-år - Italien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Beställ broschyr från Explorius

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Om Educatius

Vårt uppdrag är att öppna upp världen för studenter. Med mer än 20 års erfarenhet har vi gjort drömmar till verklighet för internationella studenter. Vi är glada över att kunna berätta om vår omvandling från Explorius Education till Educatius, en...

Läs mer om Educatius och visa alla program.

Sponsrad