Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Utbytesår / High School

Educatius High School-år - Nya Zeeland

Educatius, i Nya Zeeland
Få mer information om programmet 👍

Educatius High School-år - Nya Zeeland

Bli utbytesstudent i Nya Zeeland

Plugga i ett av världens mest natursköna länder

Ta chansen att bli utbytesstudent i underbara Nya Zeeland! Nya Zeeland är ett förtrollande land i Stilla havet, beläget långt bort från de flesta av världens länder. Här hittar du suveräna skolor, en vänlig befolkning och häpnadsväckande natur. Att åka hit som utbytesstudent är en utmärkt val!

Som utbytesstudent på Nya Zeeland har du chans att uppleva allt som landet har att erbjuda. Eftersom landet är relativt litet har du möjlighet att kunna besöka öken, regnskog och kust inom en timme. Det är den ultimata utbytesdestinationen för dig som vill kunna åka skidor och vandra i vackra berg, men även kunna njuta av strandlivet under ditt utbytesår. På Nya Zeeland får du allt! Se fram emot ett händelserikt och spännande utbytesår i ett av världens vackraste länder.

Är du intresserad och vill veta mer om Educatius High School-år - Nya Zeeland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Beställ broschyr från Explorius

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Om Educatius

Vårt uppdrag är att öppna upp världen för studenter. Med mer än 20 års erfarenhet har vi gjort drömmar till verklighet för internationella studenter. Vi är glada över att kunna berätta om vår omvandling från Explorius Education till Educatius, en...

Läs mer om Educatius och visa alla program.

Sponsrad