Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Utbytesår / High School

Educatius High School-år - Storbritannien

Educatius, i Storbritannien
Få mer information om programmet 👍

Educatius High School-år - Storbritannien

Utbytesstudent i Storbritannien

Upplev det brittiska High school-livet

Upplev det brittiska high school-livet som utbytesstudent. Få en charmig brittisk accent, ät typiska ”Sunday roasts” och släpp ut ditt sarkastiska inre jag. Med sin humoristiska och vänliga befolkning är det enkelt att känna sig som hemma i detta härliga land.

Som utbytesstudent i England får du uppleva ett vackert land med en imponerande historia och traditioner. Trots att landet är relativt litet har det gjort ett stort avtryck över hela världen vad gäller bland annat politik, musik, mode och språk. Dess utbildningsystem är rankat som ett av världens bästa och likaså är levnadsstandarden. Att åka hit som en utbytesstudent är ett suveränt val!

Är du intresserad och vill veta mer om Educatius High School-år - Storbritannien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Beställ broschyr från Explorius

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Om Educatius

Vårt uppdrag är att öppna upp världen för studenter. Med mer än 20 års erfarenhet har vi gjort drömmar till verklighet för internationella studenter. Vi är glada över att kunna berätta om vår omvandling från Explorius Education till Educatius, en...

Läs mer om Educatius och visa alla program.

Sponsrad