Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Educatius

i Göteborg (+ 11 orter)
Få mer information om skolan 👍

Educatius

Om Educatius

Vårt uppdrag är att öppna upp världen för studenter. Med mer än 20 års erfarenhet har vi gjort drömmar till verklighet för internationella studenter. Vi är glada över att kunna berätta om vår omvandling från Explorius Education till Educatius, en global ledare inom internationell utbildning.

Bli utbytesstudent - Plugga på High School utomlands

Påbörja ditt livs äventyr och åk på ett high school-år utomlands! Som utbytesstudent får du en unik möjlighet att lära dig ett nytt språk, träffa nya människor, få inblick i en ny kultur och inte minst – att växa som person. Våra utbytesstudenter kommer hem från sina utbytesår eller utbytesterminer som mer självständiga, självsäkra och öppensinnade personer.

Experter med fokus

Vi fokuserar på två saker: high school-utbyten och dig. Vi har stor kännedom om skolsystemen i våra värdländer och tar oss tid att hjälpa dig hitta rätt alternativ.

One Team Across the Globe

Educatius, är ett nordiskt företag grundat i Sverige, som med sina Nordiska rötter samtidigt har en global vision. Sedan företaget grundades med ett mål att förmedla utbildningsprogram av hög kvalitet, har Educatius expanderat och utvecklats bortom sitt nordiska ursprung och har idag en internationell räckvidd.

100% Avresegaranti på ditt utbytesår

Som den enda utbytesorganisationen i världen ger vi dig 100% avresegaranti på ditt studentutbyte. Vi är stolta att kunna säkerställa att alla våra studenter kommer i väg på sitt utbytesår och får möjlighet att uppfylla drömmen om att bli utbytesstudent.

Personlig erfarenhet av utbyte

Många av våra medarbetare har själva varit utbytesstudenter eller är föräldrar till barn som har pluggat utomlands. Vi vet vad som väntar dig och följer dig på vägen.


Är du intresserad och vill veta mer om Educatius, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Beställ broschyr från Explorius

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Kontaktuppgifter

Educatius


Tel: 08-411 23 30
www.educatius.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Loppan
29 dec 2023
Utmärkt utbytesår

Jag åkte på Utbytesår med Educatius (f.d. Explorius) och hade ett sådant bra år! Educatius fanns med som hjälp i varje moment av ansökan, och det kändes tryggt både för mig och ...

Visa hela
5/5
Josefin
21 feb 2022
Rekommenderar

Åkte på utbytesår 2020 och hade verkligen ett fantastiskt år. Explorius var väldigt hjälpsamma, jag behövde dock inte riktigt deras hjälp under året vilket självklart är bra.

5/5
Helena
16 nov 2017
Rekommenderar till alla!

Fantastiskt företag som tar god hand om sina studenter och som gör allt för att du ska få den bästa upplevelsen utomlands. Explorius gjorde vår dotters drömmar till verklighet o...

Visa hela
Sponsrad