Utbytesår / High School

Educatius High School-år - Frankrike

Educatius, i Frankrike
Få mer information om programmet 👍

Educatius High School-år - Frankrike

Bli utbytesstudent i Frankrike

Upplev fransk kultur och lär dig franska

Bli utbytesstudent i Frankrike – det fascinerande landet i Västeuropa som år efter år lockar det största antalet turister av alla länder i hela världen. Och det är lätt att förstå vad som för människor hit. Frankrike är ett stort land med så mycket att erbjuda. Historiska platser, monument och slott finner du genom hela landet – samtliga med en imponerande historia att berätta. Den ikoniska parisiska livsstilen, glamorösa Côte d’Azur samt det underbara köket och modet är bara några av de attribut som gör det omöjligt att tröttna på Frankrike.

Som utbytesstudent i Frankrike får du möjligheten att uppleva landet som en sann fransos eller fransyska. Genom att bo hos en noggrant utvald värdfamilj och plugga på ett franskt gymnasium får du en inblick i den franska kulturen och livsstilen som är omöjlig att få som turist. Innan du vet ordet av det kommer du dessutom vara flytande i det vackra franska språket – en anledning nog att åka hit!

Bienvenue en France!

Är du intresserad och vill veta mer om Educatius High School-år - Frankrike, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Beställ broschyr från Explorius

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Om Educatius

Vårt uppdrag är att öppna upp världen för studenter. Med mer än 20 års erfarenhet har vi gjort drömmar till verklighet för internationella studenter. Vi är glada över att kunna berätta om vår omvandling från Explorius Education till Educatius, en...

Läs mer om Educatius och visa alla program.

Sponsrad