Utbytesår / High School

Educatius High School-år - Réunion

Educatius, i Frankrike
Få mer information om programmet 👍

Educatius High School-år - Réunion

Bli utbytesstudent på Réunion

Plugga på High School på en paradisö

Bli utbytesstudent på den franska ön Réunion mitt i Indiska Oceanen! Réunion är en paradisö belägen öster om Madagaskar och sydväst om Mauritius. Det är den ultimata high school-destinationen för dig som vill bli flytande i franska, men också njuta av ett liv bland palmer och vita sandstränder. På Réunion blir det aldrig kallare än 18 °C och tack vare att ön är relativt liten är du aldrig långt bort ifrån kusten.

Låter perfekt, eller hur?

Eftersom Réunion är en del avFrankrike kommer du inte att känna dig särskilt långt bort ifrån Europa gällande kultur och livsstil. Politiken, språket, skolsystemet och valutan bland annat är samma som i Frankrike. Däremot finns det garanterat flera kännetecken som avslöjar att du tillbringar ditt utbytesår på en paradisö i Indiska Oceanen och inte i Europa. Förbered dig på ett spännande high school-år fullt av tropisk natur, vackra solnedgångar och roliga utomhusaktiviteter!

Är du intresserad och vill veta mer om Educatius High School-år - Réunion, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Beställ broschyr från Explorius

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Om Educatius

Vårt uppdrag är att öppna upp världen för studenter. Med mer än 20 års erfarenhet har vi gjort drömmar till verklighet för internationella studenter. Vi är glada över att kunna berätta om vår omvandling från Explorius Education till Educatius, en...

Läs mer om Educatius och visa alla program.

Sponsrad