Utbytesår / High School

STS High School: Kanada

STS Education, i Kanada
Få mer information om programmet 👍

Film

Om utbildningen

High school: Kanada

STS High School i Kanada

Vacker natur, öppna ytor, härligt friluftsliv och vilda djur. Kanada, där människorna är vänliga och livet är lätt att leva, är världens andra största land och ett väldigt populärt land bland utbytesstudenter. Du hittar vacker kust med sandstränder och otaliga öar, enorma nationalparker, höga berg och pulserande storstäder som Montreal, Toronto, Ottawa och Vancouver. Det är inte svårt att förstå varför landet lockar fler och fler internationella studenter.

Kanada är ett tvåspråkigt land. Engelska är det vanligaste men en stor del av befolkningen har franska som modersmål. Som utbytesstudent i Kanada har du möjlighet att lära dig båda språken. Med STS Classic kan du välja att gå i en engelsk- eller fransktalande skola, men det är viktigt att vara öppen för båda, eftersom din värdfamilj kan tala ett annat språk än vad ni gör i skolan. Med STS Select kan du välja att skräddarsy en engelsk, fransk eller tvåspråkig high school-upplevelse – perfekt för dig som vill skräddarsy ditt utbyte och bo på en bestämd plats eller utöva en viss sport eller studera speciella ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om STS High School: Kanada , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
STS Education
Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

STS High School

Det är genom att konfronteras med det okända som du utvecklas och lär känna dig själv. Att uppleva livet utomlands på ett high school-år eller en språkresa är att göra varje dag till ett spännande äventyr. Är du redo för...

Läs mer om STS Education och visa alla program.

Sponsrad