Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Utbytesår / High School
Inga recensioner än

STS High School: Asien

STS Education, i Japan (+1 orter)
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
augusti 2023 se detaljer
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
augusti 2023 se detaljer
Få mer information om programmet 👍

Film

Om utbildningen

STS High school-år - Asien

STS High School i Asien

Asien är en mosaik av kulturer, språk och landskap där gammalt möter nytt på de mest fascinerande sätt. Att åka på high school-utbyte hit ger dig garanterat en mycket unik upplevelse. Du kan välja mellan Japan och Kina.

   

STS High School i Japan

Japan liknar inte något annat land, en trendsättare inom kultur, mode, teknologi och popkultur men landet är också känt för sina uråldriga traditioner, seder och säregna kultur.

Baserat på din profil matchar vi dig med en värdfamilj och en skola, någonstans i Japan, i en storstad eller på landsbygden. De flesta utbytesstudenter byter värdfamilj var tredje månad. Det tillåter dig lära känna den japanska kulturen från flera olika perspektiv. Du kommer dock att gå kvar i samma skola. Din områdesrepresentant kommer att ha tät kontakt med dig och värdfamiljerna under året och ser till att upplevelsen blir positiv. Du behöver vissa förkunskaper i japanska.

   

STS High school-år i Kina

Dåtid, nutid och framtid verkar smälta ihop i Kina. Under ett utbytesår här får du ta del av dess unika kultur och fascinerande språk från insidan. Det blir definitivt oförglömligt. Kina har världens största befolkning och den äldsta rådande civilisationen. Kinesiska är nu världens mest talade språk och då Kinas inflytande ökar, kan det komma att bli framtidens språk. Så förbered dig på bästa sätt genom ett unikt utbytesår i ett unikt land.

Under veckodagarna bor du på en sovsal på campus ihop med kinesiska elever. På helgerna bor du hos en kinesisk värdfamilj som du delar det vardagliga livet med. Under hela utbytet kommer din lokala representant att hålla kontakten med dig och din värdfamilj, för att se till att du har en bra upplevelse. Vi rekommenderar baskunskap i mandarin.

Är du intresserad och vill veta mer om STS High School: Asien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

augusti 2023

  • Klassrum
  • Kina

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:
STS Education
Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

STS High School

Det är genom att konfronteras med det okända som du utvecklas och lär känna dig själv. Att uppleva livet utomlands på ett high school-år eller en språkresa är att göra varje dag till ett spännande äventyr. Är du redo för...

Läs mer om STS Education och visa alla program.

Sponsrad