Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Utbytesår / High School

STS High School: Syd- och Centralamerika

STS Education, i Argentina (+1 orter)
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
augusti 2024 se detaljer
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
augusti 2024 se detaljer
Få mer information om programmet 👍

Film

Om utbildningen

STS High school-år - Sydamerika

STS High School i Syd- och Centralamerika

Argentina eller Costa Rica är två bra platser att göra ett utbyte på där du kan förbättra din spanska och ha en otrolig kulturell upplevelse. De båda länderna erbjuder olika saker men lika oförglömliga upplevelser. Människorna är vänliga och välkomnade. De kommer få dig att känna dig som hemma och kommer att behandla sig som en del av familjen.

STS High School i Argentina

Argentina är som en blandning av Europa och vilda western. Landet är stort och har till och med olika klimatzoner – från subtropiskt i norr, över de stora gröna vidderna (Pampas) i de centrala delarna till glaciärzonerna längst ner i söder. Ett high school-år i Argentina ger dig en spännande blandning av kulturer och inhemska traditioner. Och din spanska kommer så klart att få en rejäl skjuts. Som utbytesstudent med STS får du dessutom chansen att utforska landet extra genom att följa med på resor som vi tar fram för dig och de andra utbytesstudenterna.

STS High School i Costa Rica

Costa Rica är en naturälskares dröm, med djupa regnskogar, perfekta surfstränder, berg, vulkaner, öar och spektakulärt djurliv. Men landets bästa tillgång är de varma och välkomnande människorna som delar ett unikt sätt att se på världen.

De flesta skolorna i Costa Rica är ganska små och kan uppfattas som lite mer traditionella jämfört med din skola hemma, alla skolor kräver till exempel att du använder skoluniform. Dina klasskamrater kommer i allmänhet vara hjärtliga, vänliga och intresserade av att lära sig om dig och din kultur.

Är du intresserad och vill veta mer om STS High School: Syd- och Centralamerika, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

augusti 2024

  • Klassrum
  • Costa Rica

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
STS Education
Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

STS High School

Det är genom att konfronteras med det okända som du utvecklas och lär känna dig själv. Att uppleva livet utomlands på ett high school-år eller en språkresa är att göra varje dag till ett spännande äventyr. Är du redo för...

Läs mer om STS Education och visa alla program.

Sponsrad