Svara på vår undersökning om gymnasievalet och ha chans att vinna presentkort á 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️ Gör undersökningen här!

Utbytesår / High School

STS High School: USA

STS Education, i USA
Få mer information om programmet 👍

Film

Om utbildningen

STS High school: USA

STS High School i USA

”Det är som på film!” Så säger vi ofta när saker verkar för bra för att vara sant. Men som high school-student i USA inser du att mycket av det du sett på film faktiskt är sant. Du får uppleva amerikansk high school spirit, cheerleaders, de gula skolbussarna och amerikansk fotboll. Ett high school-år i USA är dessutom så mycket mer, det här är din chans att uppleva den amerikanska kulturen på riktigt. Du kommer att få massor med nya vänner och uppleva saker du bara drömt om och dessutom lär du dig prata flytande engelska. Det här är möjligheternas land, och att bo i USA i ett helt år är en fantastisk möjlighet.

USA är det absolut mest populära landet för utbyteselever. Alla program är baserade på stabila kontakter med noga utvalda partnerskolor och värdfamiljer med gemensamt fokus att skapa de bästa möjligheterna för varje elev att lyckas. I USA erbjuder vi även STS Select, vilket innebär att du väljer exakt var du vill bo och vilken skola du vill gå på – perfekt för dig som vill bo på en bestämd plats eller utöva en viss sport eller studera speciella ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om STS High School: USA, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kostnader

5 månader  från124 900 kr

10 månader från 149 500 kr

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
STS Education
Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

STS High School

Det är genom att konfronteras med det okända som du utvecklas och lär känna dig själv. Att uppleva livet utomlands på ett high school-år eller en språkresa är att göra varje dag till ett spännande äventyr. Är du redo för...

Läs mer om STS Education och visa alla program.

Sponsrad