Visa gymnasium.se som: Mobil

Teknikprogrammet, Design & produktutveckling

NTI Gymnasiet Sundbyberg
Programinformation
Stockholm
Antal elever: cirka 90 (.)
Teknikprogrammet
  • Antagningspoäng: 147,5
    (medelvärde: 207,4) * statistik från 2020
(Läs mer) Öppet hus
2021-11-30
2021-12-04
2022-01-13
2022-04-16
2022-05-04
Teknikprogrammet, Design och produktutveckling

Om utbildningen

TE: PRODUKTUTVECKLING

Teknikprogrammet med inriktning design och produktutveckling är för dig som är kreativ och vill designa samt konstruera framtidens teknik. Här lär du dig att ta fram helt nya eller utveckla redan befintliga produkter. Under utbildningen arbetar du med hela processen från design till färdig produkt och du blir väl förberedd för vidare studier på högskolan. Du behövs på denna växande framtidsmarknad!

Fördjupning: Innovation Design

Inom denna fördjupning kombinerar vi din utbildning med kurser inom digital teknik och design, för att du ska vara redo för att studera och arbeta i en värld som blir allt mer digital.

Om programmet

Teknikprogrammet är ett högskoleförberedande program som utvecklar dina kunskaper och färdigheter i teknik och teknisk utveckling. På NTI Gymnasiet belyser vi teknikens roll i samspelet mellan människa och natur med hänsyn till hållbar utveckling. Under din utbildning hos oss utvecklar du dina kunskaper om fysik, kemi och matematik med fokus på tekniska processer.

Om inriktningen

Inriktningen ger dig kunskaper om och färdigheter i design och produktutveckling där datorstyrd design samt konstruktion är centrala. Du får också lära dig att behandla designprocess och designmetodik. Du kommer att arbeta med din färg- och formkänsla men också med att lösa problem och öva upp din kreativa förmåga.

Är du intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Design & produktutveckling , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Teknikprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Teknikprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Design & produktutveckling

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Vill du få påminnelser inför öppet hus och annan relevant information om NTI Gymnasiet Sundbyberg? Fyll i din uppgifter nedan.

NTI Gymnasiet Sundbyberg

Välkommen till NTI Gymnasiet Sundbyberg!

NTI Gymnasiet Sundbyberg ligger i ljusa ändamålsenliga lokaler några minuter från T-banan i Rissne. Hos oss står teknikutveckling och kreativitet i fokus. Med våra kompetenta och engagerade lärare får du en gedigen utbildning som skapar förutsättningar för en framtid direkt...


Läs mer om NTI Gymnasiet Sundbyberg och visa alla program.

Kontaktuppgifter

NTI Gymnasiet Sundbyberg

Rissneleden 144
174 57 Sundbyberg

 Visa telefonnummer
www.ntigymnasiet.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

Vill du få påminnelser inför öppet hus och annan relevant information om NTI Gymnasiet Sundbyberg? Fyll i din uppgifter nedan.

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information