Teknikprogrammet

Teknikprogrammet, Design & produktutveckling

Jämtlands Gymnasium, i Östersund
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Film

Utbildningsinfo

Ta fart med Teknikprogrammet på Jämtlands gymnasium

Teknikprogrammet på Jämtlands gymnasium Wargentin ger dig de grundläggande kunskaperna för att kunna plugga vidare inom och arbeta med exempelvis arkitektur, design och programmering. Teknikprogrammet är ett högskoleförberedande program och dina valmöjligheter efter gymnasiet är många. De kunskaper du samlar på dig är främst inom områden som naturvetenskap och teknik. På Jämtlands gymnasium kan du att läsa ett fjärde år på teknikprogrammet, något som ger dig en gymnasieingenjörsexamen.

Teknik och design i härlig kombination - Design och produktutveckling

Kombinera teknik och design på inriktningen design och produktutveckling. Här har du stora möjligheter att arbeta kreativt, du får jobba med teknikutveckling och prova på att lösa designproblem. Computer Aided Design (CAD) är ett ämne där du får använda datorn som verktyg för att rita, konstruera och designa olika produkter.

Är du intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Design & produktutveckling, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Östersund

Behörighet

För behörighet till Teknikprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Design & produktutveckling

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Jämtlands gymnasieförbund. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: 83182 Östersund
Telefon: 063-14 02 00
Mejladress: gymnasieantagningen@jgy.se

Gymnasieexamen

Teknikprogrammet är ett högskoleförberedande gymnasieprogram.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Design & produktutveckling så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Jämtlands Gymnasium
Jämtlands Gymnasieförbund
831 82 Östersund

Lyckas med dina studier och nå dina mål på Jämtlands Gymnasium

Vill du satsa på något du är genuint intresserad av? Jämtlands Gymnasium tror att dina studieresultat kommer bli bättre om du trivs i skolan. Jämtlands Gymnasium erbjuder upp till 18 nationella program, med en hel rad av olika profiler och...

Läs mer om Jämtlands Gymnasium och visa alla program.

Sponsrad