Lars Kaggskolan

Upplev Kagg-andan i Kalmar!

Lars Kaggskolan, även kallad ”Kagg” är en välkänd skola i Kalmar med omkring 100 lärare som hjälper över 1000 gymnasieungdomar med att stärka såväl deras kunskaper som självförtroende.

Kaggandan står för Kamratskap, Ansvar och Gemensamma Grundvärderingar. Skolan ligger centralt i Kalmar i moderna lokaler med utrustning som motsvarar den som används i yrkeslivet. Elever på skolan har tidigare vunnit bland annat Frisör-SM, Motorbranschens yrkestest, Guldpenseln och Öfverpriset.

Gymnasieprogram - Lars Kaggskolan

Bygg- och anläggningsprogrammet

El- och energiprogrammet

Fordons- och transportprogrammet

Hantverksprogrammet

Introduktionsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Teknikprogrammet

VVS- och fastighetsprogrammet

Andel lärare med leg. och behörighet 2017

Kalmar

Antal elever per lärare 2016

Lars Kaggskolan 12,1
Kalmar 57,3
Sverige 11,9

Kontaktuppgifter till Lars Kaggskolan

Lorensbergsgatan 56
392 34 Kalmar

www.gyf.se

Emma   |   2017-02-08
Bra och lyhörda lärare som man både känner respekt för och kan prata med som människor om något är fel utanför skolan som kan påverka prestationen. Även en härlig gemenskap på skolan överlag!
Coolasiat   |   2016-10-25
Jag måste verkligen rekommendera den här skolan. Jag gick Teknik och skolan lärde mig hur mycket som helst. Peace OUT
reppasatan   |   2016-08-22
Reppar alltid broder Lasse med crew, 100/100, bästa orten

Forum om Lars Kaggskolan

Här kan du ställa frågor om Lars Kaggskolan och deras program.

Svar Senaste foruminläggen
2 Läge.! 2008-11-27   Alexandra Hej! Ligger Lars Kaggskolan i centrum, i Kalmar, eller var ligger den egentligen? Tack!
0 Hantverksprogrammet 2008-11-27   Alexandra Hej! Vad har ni för inriktningar på ert hantverksprogram? :)
Sida:

» Ställ ny fråga