COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Yrkesplugget

Yrkesplugget förbereder dig för arbetslivet

Yrkesplugget i Stockholm och Uppsala vill få dig som elev att växa som individ och förbereda dig för ett kommande yrkesliv. Sociala, kommunikativa kompetenser och entreprenörsanda är viktiga egenskaper och skolans mål är att hjälpa dig att utveckla dessa under din gymnasieutbildning på Yrkesplugget

Minst 15 veckors praktik

Hos Yrkesplugget har eleverna minst 15-20 veckors praktik vilket är mer än de obligatoriska veckorna eftersom skolan anser att det höjer kvalitén på utbildningen. Kontakten med arbetslivet är mycket viktig och du utvecklar då ditt tekniska utförande men även servicekänsla.

Branschnära utbildning på Yrkesplugget

Yrkesplugget har ett mycket bra samarbete med branschen och varje elev har en handledare på arbetsplatsen som har gått Yrkespluggets handledarutbildning.

På Yrkesplugget samarbetar gymnasiegemensamma ämnen och yrkesämnen på ett sätt som skapar en motivation även i ämnen som man tidigare haft svårare för.

Yrkesplugget har ett bra arbetsklimat som präglas av en positiv och konstruktiv anda. Skolorna har ett bra samarbete såväl personal emellan som mellan elever och personal och skolan är mycket stolta över det goda arbete som lärare och elever utför tillsammans.

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesplugget, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Yrkesplugget

Välj en skola

Välj en skola

Det finns inga recensioner än.