En personlig skola där alla känner alla

Bergstrands gymnasium Sigtuna är ledande på transportteknik, som är en inriktning på Fordons- och transportprogrammet. Vi utbildar yrkesförare som sedan har lätt att få jobb.

Många säger att gymnasiet i Sigtuna har en speciell stämning. Utbildningen är personlig och elever och lärare har nära samarbete.

Kanske handlar det om att gymnasiet är ganska litet. Det finns bara en gymnasieklass i varje årgång, alltså 1:an, 2:an & 3:an. Detta gör att elever och lärare verkligen lär känna varandra. Många får vänner för livet.

En väldigt speciell utbildningsledare

Utbildningsledare för gymnasiet heter Georgis. Han och hans kollegor har bidragit starkt till den genomtänkta utbildningen och den härliga stämningen.

Georgis får saker att hända. Han utvecklar utbildningen och stöttar alla i att lyckas. Det kan till exempel gälla en lärare med speciella utmaningar eller en elev som är nervös inför uppkörning.

Är du intresserad och vill veta mer om Bergstrands gymnasium Sigtuna , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Bergstrands gymnasium Sigtuna

Välkommen på Öppet hus!

Varmt välkommen på Öppet hus hos Bergstrands gymnasium Sigtuna!

Anmäl ditt intresse

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-01-22    Tid:   13:00 - 15:00

Välkommen på Öppet hus!

Varmt välkommen på Öppet hus på Bergstrands gymnasium Sigtuna!

Anmäl ditt intresse

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-05-05    Tid:   16:00 - 18:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Bergstrands gymnasium Sigtuna .

Bergstrands gymnasium Sigtuna

Kolstavägen 20
19591 Märsta

bergstrandsutbildningar.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från Bergstrands gymnasium Sigtuna , fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga