Visa gymnasium.se som: Mobil

Yrkesplugget

Bergstrands gymnasium förbereder dig för arbetslivet

Bergstrands gymnasium i Stockholm, Arlanda och Uppsala vill få dig som elev att växa som individ och förbereda dig för ett kommande yrkesliv. Sociala, kommunikativa kompetenser och entreprenörsanda är viktiga egenskaper och skolans mål är att hjälpa dig att utveckla dessa under din gymnasieutbildning på Bergstrands gymnasium.

Minst 15 veckors praktik

Hos Bergstrands gymnasium har eleverna minst 15-20 veckors praktik vilket är mer än de obligatoriska veckorna eftersom skolan anser att det höjer kvalitén på utbildningen. Kontakten med arbetslivet är mycket viktig och du utvecklar då ditt tekniska utförande men även servicekänsla.

Branschnära utbildning 

Bergstrands gymnasium har ett mycket bra samarbete med branschen och varje elev har en handledare på arbetsplatsen som har gått vår handledarutbildning.

På Bergstrands gymnasium samarbetar gymnasiegemensamma ämnen och yrkesämnen på ett sätt som skapar en motivation även i ämnen som man tidigare haft svårare för.

Bergstrands gymnasium har ett bra arbetsklimat som präglas av en positiv och konstruktiv anda. Skolorna har ett bra samarbete såväl personal emellan som mellan elever och personal och skolan är mycket stolta över det goda arbete som lärare och elever utför tillsammans.


Är du intresserad och vill veta mer om Bergstrands gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Öppet hus

Välkommen på Öppet hus!

Den 27 januari mellan kl. 16-19 är du välkommen till vår skola på Johannesfredsvägen 9-11 då vi har ett vanligt öppet hus.

Även den 5 maj kommer vi ha öppet hus, då mellan kl. 16-18.

Varmt välkomna till Bergstrands Gymnasium

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-01-27    Tid:   16:00 - 19:00  

Utbildningar - Bergstrands gymnasium

Ta kontakt med skolan

Välj en skola

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

Välj en skola

Recensioner

Det finns inga recensioner än.