Bromma gymnasium - Kunskap och gemenskap

Bromma gymnasium är en modern gymnasieskola med utbildning av hög kvalitet.  Här möts du av legitimerade och engagerade lärare som trivs med sitt arbete och utvecklar undervisningen tillsammans med ambitiösa elever.

För att allt lärande ska bli så verklighetsanknutet som möjligt samarbetar vi med företag och högskolor, gör studiebesök, bjuder in föreläsare och låter eleverna arbeta med projekt knutna till skolans kontakter utomlands.

Vi satsar på att låta så många elever som möjligt starta och driva ett företag i samarbete med Ung Företagsamhet. Vi är nu en av Sveriges största UF-skolor och våra elever har vunnit många priser både regionalt och nationellt.

Genom elevinflytande och roliga skolgemensamma aktiviteter främjar vi vår trivsel och gemenskap.

Visa alla utbildningar på Bromma Gymnasium

Ekonomiprogrammet

Idrottsutbildning (RIG, NIU)

Introduktionsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Teknikprogrammet

Bromma Gymnasium

Nyängsvägen 152
167 56 Bromma

brommagymnasium.stockholm.se

Snittbetyg: 4,4

Lärarna är bra :) Skolan är väll skött och ren :) Maten är verkligen inte den bästa.
Edvin R
Engagerade lärare, bra studiemiljö och lärorika lektioner!
Emil Adelöw
Bromma är en bra skola med engagerad lärare och motiverade elever.

Skolrecensioner