Rid- & Djursjukvårdsgymnasiet Helsingborg

i Helsingborg
Få mer information om skolan 👍

Video

Om skolan

Glädje, framgång och gemenskap!

Vill du skugga oss en dag? Mejla andreas@ridgymnasiet.nu
så bokar vi in en dag tillsammans.

Rid- & Djursjukvårdsgymnasiet i Helsingborg öppnade år 2000 och har sedan dess erbjudit elever gymnasieutbildningar av högsta kvalitet, där alla utbildningar ger högskolebehörighet. Elever från hela södra Sverige ända upp till Stockholm utbildar sig hos oss och vi är glada och stolta över att våra resultat tål att jämföras, och att många av våra elever har nått framgångar. Högsta kvalitet och nytänkande genomsyrar hela vår verksamhet. Vi är innovativa och var först med att erbjuda gymnasieutbildning som ger fullständig områdesbehörighet A13 för att kunna söka direkt till veterinärutbildningen. Vi kombinerar ekonomi- och naturvetenskapsprogrammens karaktärsämnen med naturbruksprogrammet och erbjuder därmed hybridutbildningar som är både praktiska och teoretiska.

Skolan finns i fräscha lokaler i centrala Helsingborg med utsikt över Öresund, och våra hästar är uppstallade på toppmoderna Helsingborgs Ridhus.

Våra medarbetare är kunniga specialister och behöriga lärare och vi samarbetar med specialistdjursjukhuset Evidensia i Helsingborg.

Att våra elever trivs är en absolut prioritet. Vi har ordning och reda samt nolltolerans mot mobbning och kränkningar. I vårt nybyggda skolkök serveras god mat som gör att eleverna orkar göra sitt bästa. Vi arbetar enligt FN:s globala hållbarhetsmål för god utbildning och hälsa och välbefinnande.

Välkommen hit du också!

Ladda ner skolans broschyr här!

kopplingsschemat


Är du intresserad och vill veta mer om Rid- & Djursjukvårdsgymnasiet Helsingborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Rid- & Djursjukvårdsgymnasiet Helsingborg

Huvudman

Humeq Education AB

Fristående gymnasieskola

Läs mer här

1 gymnasieskola

Program

Reportage

Tävlingsinriktning på Rid- & Djursjukvårdsgymnasiet Helsingborg

Rid- & Djursjukvårdsgymnasiet Helsingborg

Nellie och Vilma berättar hur deras tid på Rid- & Djursjukvårdsgymnasiet Helsingborg har varit. Både Nellie och Vilma har haft tävlingsinriktning som sin yrkesutgång.

Gör en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Rid- & Djursjukvårdsgymnasiet Helsingborg.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till skolan

Rid- & Djursjukvårdsgymnasiet Helsingborg

Södra kyrkogatan 1
25223 Helsingborg

Tel: 042 15 20 75
www.ridgymnasiet.nu

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 9 recensioner
Skriv en recension
5/5
Mathilda
19 okt 2022
Trevlig skola

Jag tycker att skolan har en trevlig miljö som gör att man blir mer intresserad till att lära sig mer om hästar och allt runt omkring dem. Skolan i sig tycker jag också är väldi...

Visa hela
4/5
Elev
15 dec 2021

Riktigt bra mat, trevliga lärare och bra scheman så att man hinner med sinna hästar hemma.

5/5
Olivia
15 dec 2021
Toppen!

Jag har nu gått här i en termin och jag trivs super! Jag tycker att vi har bra lärare, roliga lektioner och en bra miljö. Även hästmaterialet är ett stort plus och var en av de ...

Visa hela
Sponsrad