Kille som håller i hårfön

På Nobelgymnasiet i Karlstad samlas elever med flinka fingrar och intresse för alltifrån bilar, frisyrer, elledningar och make-up. Här lär lärare och elever av varandra. Som elev är du alltid viktigast och på Nobelgymnasiet vill man ge dig den bästa starten för ditt framtida yrkesliv.

Nobelgymnasiet i Karlstad är Värmlands största yrkesskola med utbildningar till nästan alla yrkesroller som krävs i ett fungerande samhälle.

Goda chanser till arbete efter studierna

Efter att ha utbildat dig till ett yrke på Nobelgymnasiet har du stora möjligheter till arbete. Skolans avancerade tekniska utrustning och stora verkstäder har plats för allt från virke till hårfönar. Nobelgymnasiets hantverksyrken lockar elever från hela Värmland och även utanför länet.

Studiemöjligheter för alla

Nobelgymnasiet erbjuder en hel rad olika yrkesprogram inom områden som Barn och fritid, Fordon och transport, Hantverk, El och energi samt VVS och fastighet. Är du inte behörig till gymnasieskolan erbjuder Nobelgymnasiet även gymnasieförberedande utbildningar inom introduktionsprogrammen. Det finns också gymnasiesärskola på skolan.

Titta-på-dagar

Vi kommer att ta emot besök från åk 9. Titta-på-dagar pågår under veckorna 48 och 50 samt veckorna 4 och 5 2020. Inför omvalet har vi titta-på-dagar veckorna 18 och 19 2020.

Är du intresserad och vill veta mer om Nobelgymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Nobelgymnasiet

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Nobelgymnasiet.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

Nobelgymnasiet
Karlstad

Antal elever per lärare 2017

Nobelgymnasiet 11,7
Karlstad 13,6
Sverige 11,7

Nobelgymnasiet

Nokiagatan 20
654 66 Karlstad

karlstad.se

Snittbetyg: 4

Lillan
Det är en väldigt bra utbildning för den som älskar att köra! Det är mycket teori och mycket arbete på samma gång så det är inte så lätt som alla tror!

För att få mer information från Nobelgymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Nobelgymnasiet
Påminn mig om öppet hus
Jag vill gå en titta-på-dag
Jag har en fråga
Skolrecensioner