Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering

Gullmarsgymnasiet
Programinformation
Lysekil
Antal elever: cirka 10 (.)
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
  • Antagningspoäng: 177,5
    (medelvärde: 208,3) * statistik från 2019/20
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering

Om utbildningen

Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Gullmarsgymnasiet, inriktning Kök och servering 

Restaurang- och livsmedelsprogrammet passar dig som är intresserad av mat och människor. Vill du jobba i en bransch där högt tempo, service, flexibilitet och teamwork är ledord är detta utbildningen för dig!

Verklighetsanpassad utbildning med elevfokus

Hos oss får du en verklighetsanpassad utbildning och APL (Arbetsplatsförlagt lärande) på många bra restauranger, inte bara i Lysekil utan också runt om i Sverige. Det finns möjlighet att göra sin APL utomlands då vi har utbyte med skolor i bl.a. England. Vår inriktning är kök och servering, inriktning mot det maritima. Vi kan erbjuda paket med bageri och konditori om du har intresse för det.

Vi utmanar dina framtidsdrömmar och det är DU som står i centrum. Lärarna är lyhörda för dina förväntningar och vårt programlag träffas ofta för att diskutera hur vi kan hjälpa varje enskild elev att nå sina mål. Vi är flexibla och försöker se möjligheter i allt. Vår ambition är att göra din studietid hos oss till den bästa möjliga. Vår profil är maritim matlagning med råvaror från havet. Efter utbildningen kan du börja jobba direkt. Vill du läsa vidare är du behörig till Yrkeshögskolan. Genom aktiva val under din gymnasietid kan du även få högskolebehörighet. Vår unika marina miljö präglar hela vår skola.

Är du intresserad och vill veta mer om Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Restaurang- och livsmedelsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Restaurang- och livsmedelsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering

Som boende i samma kommun som Gullmarsgymnasiet söker du till programmet via Antagningskansliet i Uddevalla. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Gymnasiekontoret 451 81 UDDEVALLA
Telefon: 0522-696000 
E-post: antagning@uddevalla.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering så kommer skolan att kontakta dig.

Gullmarsgymnasiet

Gullmarsgymnasiet

Gullmarsgymnasiet i Lysekil, ett lysande val för framtiden

Gullmarsgymnasiet i Lysekil, som är en del av Campus Väst, är en liten, lugn och engagerad gymnasieskola med internationella kontakter, goda studieresultat och bra kontakt med det lokala näringslivet. På Gullmarsgymnasiet får du som elev en bra relation med kompisar och lärare...


Läs mer om Gullmarsgymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Gullmarsgymnasiet

Rinkenäsgatan 2
453 30 Lysekil

 Visa telefonnummer
www.lysekil.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering från Gullmarsgymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Gullmarsgymnasiet
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: