Försäljnings- och serviceprogrammet

Thoren Business School Linköping
Programinformation
Linköping
Försäljnings- och serviceprogrammet

Försäljnings- och serviceprogrammet

Commerce Program – Försäljnings- och serviceprogrammet på Thoren Business School Linköping

Vill du bli framtidens toppsäljare? Tycker du om kundkontakt och vill ha möjlighet att kunna påverka din egen lön? Då är Commerce Program rätt val för dig. Framtiden behöver fler säljare och egenföretagare som har såväl digital kompetens som insikter i hållbar utveckling – egenskaper du naturligtvis kommer få på Thoren Business School Linköping.

Oavsett om du har intresse av att jobba i eller äga en butik, ambitioner att bli en internationell säljare utomlands eller starta eget företag så är Commerce Program det rätta valet.

Som grädde på moset får du genomföra arbetsförlagt lärande (APL) i hela 22 veckor på Commerce Program. Under denna tid får du lära dig mer om arbetslivet i praktiken och testa dina egenskaper i den riktiga världen.

Programfördjupning

Egenföretagare

Vill du satsa helhjärtat på att bli företagare och har huvudet fullt med idéer? På programfördjupningen Egenföretagare får du full koll på ekonomi, marknadsföring och mycket mer!

Är du intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fortsatta studier

Välj till Svenska 3 och Engelska 6 om du vill ha högskolebehörighet.

Ansökan

Ansök till Försäljnings- och serviceprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagnigen i Östra samverkansområdet, Norrköping. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Gymnasieintagningen Östra samverkansområdet 601 81 Norrköping
Telefon: 011-150000
Mejladress: gymnasieintagningen@norrkoping.se

Behörighet

För behörighet till Försäljnings- och serviceprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Försäljnings- och serviceprogrammet ger dig en yrkesförberedande gymnasieutbildning. Genom att välja till Svenska 3 och Engelska 6 får du högskolebehörighet.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Linköping

Thoren Business School Linköping – för dig som vill mer

”Något jag uppskattar med Thoren Business School är att vi får varierande och utmanande uppgifter som gör att vi som elever kan utvecklas mer inom de olika ämnena.” – Olivia Syrén, Communication Program Thoren Business School Linköping utmärker sig som...


Läs mer om Thoren Business School Linköping och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Linköping

Thoren Business School Linköping

Storgatan 3
582 23 Linköping

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 1

Baseras på 2 recensioner.

En elev på TBS Linköping

Gör inte samma misstag som jag, välj en annan skola. Tbs satsar allt på att ha ett fint ansikte utåt men ingen bryr sig om hur insidan är och hur eleverna mår.. Man får knappt någon hjälp av lärare/ rektor om man vill ha hjälp med något eller har andra problem, den bryr sig ingenting tyvärr... * ingen rektor på snart 1 år dessutom. * maten...

Visa hela
Elev på Thorén i Linköping

Sök till en annan skola, Thorén Business School bryr absolut inte om sina elever och hur dom mår. Det är viktigt att skolan verkar bra utåt men sedan struntar dom i dig. Det har varit krångel från start och det är stor omsättning på lärare. Just nu går vi utan rektor fast de lovade oss en ny för flera månader sen. Värmen i skolan fungerar ej o...

Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(1,0)
Baseras på 2 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Försäljnings- och serviceprogrammet från Thoren Business School Linköping, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information