Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Försäljnings- och serviceprogrammet

Försäljnings- och serviceprogrammet

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Försäljnings- och serviceprogrammet

Gillar du försäljning, handel och marknadsföring? Vill du bli en fena på affärsutveckling och kommunikation? Då är du välkommen till Försäljnings- och serviceprogrammet.  

På programmet utvecklar du dina förmågor i att sälja, bemöta andra människor och ge service. Du lär dig också om bland annat marknadsföring och inköp. Försäljnings- och serviceprogrammet är perfekt för dig som i framtiden gärna skulle jobba exempelvis som säljare, kommunikatör eller mäklare. 

Lär dig i teori och praktik 

På programmet får du slipa på din kommunikation och utveckla din sociala kompetens i teori och praktik; en del av utbildningen är nämligen förlagd på en arbetsplats, där du får lära dig hur branschen fungerar på riktigt samtidigt som du kan knyta värdefulla kontakter.  

Utbildning som öppnar dörrar 

Försäljnings- och serviceprogrammet är ett yrkesprogram som förbereder dig för arbetslivet. Samtidigt får du behörighet till högskola – perfekt om du vill studera vidare. 

Vad händer sen? 

Du kan efter studenten direkt börja jobba till exempel som kommunikatör eller säljare. Efter högskolestudier kan du exempelvis bli inköpare eller fastighetsmäklare. Om du vill fortsätta din idrottsliga bana utanför idrottsplanen kan du jobba exempelvis som spelaragent eller klubbchef. 

Är du intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Umeå

Ansökan

Ansök till Försäljnings- och serviceprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen för Västerbottens län. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: 922 81 Vindeln
Telefon: 0933-140 00 
Mejladress: gymnasieantagningen@vindeln.se

Behörighet

För behörighet till Försäljnings- och serviceprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Få kontakt med skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Thoren Sports Academy
Järnvägsallén 24
903 28 Umeå

Thoren Sports Academy – Hela Umeås idrottsgymnasium

Vi finns för att maxa din potential; här kan du möjliggöra din idrottssatsning samtidigt som du får en utbildning i världsklass. Det är inte bara på träning och tävling som du blir en bra elitidrottare. Vi ser till att du även...

Läs mer om Thoren Sports Academy och visa alla program.

Sponsrad