Försäljnings- och serviceprogrammet

Försäljnings- och serviceprogrammet

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Vill du veta mer om programmet? 🤗

Försäljnings- och serviceprogrammet

Gillar du försäljning, handel och marknadsföring? Vill du bli en fena på affärsutveckling och kommunikation? Då är du välkommen till Försäljnings- och serviceprogrammet. Programmet är för dig som i framtiden gärna skulle jobba med yrken som säljare, kommunikatör eller account manager.

På programmet får du slipa på din kommunikation och utveckla din sociala kompetens i teori och praktik; en del av utbildningen är nämligen förlagd på en arbetsplats, där du får lära dig hur branschen fungerar på riktigt samtidigt som du kan knyta värdefulla kontakter.

Om du vill fortsätta din idrottsliga bana utanför idrottsplanen kan du jobba exempelvis som spelaragent eller klubbchef.

Efter studenten

Du kan efter studenten direkt börja jobba till exempel som kommunikatör, säljare eller kundtjänstmedarbetare. Efter högskolestudier kan du exempelvis bli inköpare, mäklare eller butikschef.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Umeå

Ansökan

Ansök till Försäljnings- och serviceprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen för Västerbottens län. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: 922 81 Vindeln
Telefon: 0933-140 00 
Mejladress: gymnasieantagningen@vindeln.se

Behörighet

För behörighet till Försäljnings- och serviceprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Försäljnings- och serviceprogrammet ger dig en yrkesförberedande examen. Genom att läsa till Svenska 3 och Engelska 6 blir du behörig för högskola.

Thoren Sports Academy
Järnvägsallén 24
903 28 Umeå

Thoren Sports Academy – Hela Umeås idrottsgymnasium

Vi finns för att maxa din potential; här kan du möjliggöra din idrottssatsning samtidigt som du får en utbildning i världsklass. Det är inte bara på träning och tävling som du blir en bra elitidrottare. Vi ser till att du även...

Läs mer om Thoren Sports Academy och visa alla program.

Sponsrad