Visa gymnasium.se som: Mobil

Försäljnings- och serviceprogrammet

Angeredsgymnasiet
Programinformation
Göteborg
Försäljnings- och serviceprogrammet

Om utbildningen

Handel och service på Angeredsgymnasiet

Försäljnings- och serviceprogrammet - Handel & Service på Angeredsgymnasiet

På Försäljnings- och serviceprogrammet på Angeredsgymnasiet kan du lära dig mer om ämnen som entreprenörskap, försäljning och handel. Programmet är yrkesförberedande och förbereder dig framför allt för att arbeta inom handelsyrken som exempelvis säljare eller butiksledare. Om du vill läsa vidare på högskola eller universitet finns det möjlighet att läsa till extra kurser för att få högskolebehörighet.

Som elev på Försäljnings- och serviceprogrammet får du parallellt med dina studier en praktikhandledare som hjälper till att slussa in dig på företag med önskad inriktning. Praktik och teori varvas friskt under det andra och tredje året och det är inte ovanligt att många av Angeredsgymnasiets Handelselever får sitt första sommar- eller extrajobb redan under gymnasiet.

Inriktning Handel och service

Om du vill jobba inom inköp eller försäljning är inriktningen handel och service en bra språngbräda in i arbetslivet! Handelssektorn växer så det knakar och här finns många goda framtidsmöjligheter. Just inom försäljning och inköp finns det även många möjligheter till arbete utomlands, så för dig som behärskar flera språk ligger världen öppen! 

Samarbeten som ger en verklighetsnära utbildning

Angeredsgymnasiet samarbetar med många företag, såväl stora som små och inom flera olika branscher. Detta ger dig på Försäljnings- och serviceprogrammet en utbildning där du får prova på eventuella framtida yrkesroller och där du kan knyta flera nyttiga kontakter för framtiden.

Är du intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Försäljnings- och serviceprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Försäljnings- och serviceprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Försäljnings- och serviceprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Göteborgsregionen. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 507340222 Göteborg
Telefon: 031-335 51 30
Mejladress: gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet så kommer skolan att kontakta dig.

Angeredsgymnasiet

Angeredsgymnasiet är en kommunal gymnasieskola i Göteborg. Här läser idag drygt 900 elever. Angeredsgymnasiet har fina lokaler med tillgång till både skolrestaurang och en stor sporthall i anslutning till Angereds centrum. Vad som utmärker Angeredsgymnasiet är att skolans elever får...


Läs mer om Angeredsgymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Angeredsgymnasiet

Grepgatan 9
424 22 Angered

 Visa telefonnummer
goteborg.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Emma.E
Jag älskade den här skolan och det här programmet. Bra lärare med tålamod och ett program som förbereder dig för livet. Jag saknar dem varje dag.
Ema
Jag gick handel på Angeredsgymnasiet och älskade varje sekund av min tid där. Lärarna var var duktiga på sitt jobb och såg till att hjälpa oss nå vårt mål. Vi hade den bästa tiden av vårt liv, kommer aldrig glömma mina tre år där!
Pam
Helt klart bästa skolan som gör verkligen allt för sina elever , dom gör så att alla på skolan ska trivas må bra och känna sig trygga. De bästa med skolan är att man känner sig trygg när man pluggar finns ingen som är bra eller mindre bra alla är lika bra ! Big up till alla lärare som står ut med allt !
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Försäljnings- och serviceprogrammet från Angeredsgymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information