Visa gymnasium.se som: Mobil

HudikgymnasietDin ljusa framtid - börjar med motivation

Hudikgymnasiet är bättre än 99% av Sveriges gymnasieskolor på att få elever att nå sina mål. Det gör skolan genom den motivation som genomsyrar hela skolan. Det kommer att ge dig självkänsla och självförtroende, så du uppnår din fulla potential. Det är då du verkligen blir – allt det du vill och kan bli. Så vill du ha ett försprång i arbetslivet? Då börjar du på Hudikgymnasiet.

Bästa möjliga förutsättningar för din framtid

Vare sig du funderar på att studera vidare på högskola, gå en yrkesutbildning, studera utomlands eller jobba en stund medan du funderar, så är det viktiga att du hittar din väg.

Hudikgymnasiet finns mitt i Hudiksvall

Hudikgymnasiet är beläget på gågatan mitt i centrala Hudiksvall. Nära till allt och fantastisk utsikt i nyrenoverade och ljusa lokaler.

Motivations & Ledarskapsutbildning för alla elever

När du tagit studenten hos Hudikgymnasiet kommer du därför att ha kunskaper med dig som ger ett verkligt försprång i arbetslivet. Här lär du dig om konflikthantering, grupprocesser. Om att ge och ta konstruktiv feedback och hur du motiverar dig själv och andra.

Hudikgymnasiet är ett nationellt föredöme och en av Sveriges bästa skolor*.

*Anmärkningsfria skolinspektionsrapporter och mottagare av SIQs utmärkelse: Bättre Skola, SIQ-Institutet för Kvalitetsutveckling och SIQs utmärkelse Svensk Kvalitet.

Idrottsutbildning

Från och med hösten 2019 kan du kombinera studier på Hudikgymnasiet med din idrottssatsning. Du kan göra det som elev på alla våra program och i alla idrotter.


Är du intresserad och vill veta mer om Hudikgymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Hudikgymnasiet

Program

Hudikgymnasiet på Facebook

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Hudikgymnasiet.

Hitta till skolan

Hudikgymnasiet

Drottninggatan 2
82430 Hudiksvall

 Visa telefonnummer
www.hudikgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 15 recensioner.

Macco
(5)
Studerade arrangörskap 2009-2011, en till synes borttagen inriktning vid det här laget, men en helt fantastisk tid med många fina år och positiva minnen. Vad som framför allt gör att jag blickar tillbaka på denna tid, som så mångt och mycket präglat mig genom livet därefter, var, och förhoppningsvis fortfarande är, det engagemang som genomsyrade...
Visa hela
VÄRLDENS BÄSTA SKOLA
(5)
Jag förstår inte hur man kan skriva dåliga saker om den här skolan. Maten finns det ingenting alls att klaga på, att ha en kock som gör mat och till och med steker pannkakor för hand hittar man absolut inte på andra skolor. Lokalerna är stora och ljusa och stämningen i klassrummet är lugn och alla visar varandra respekt. Om inte tala på alla fa...
Visa hela
Emma
(5)
Jag tycker att denna gymnasieskola är superbra tack vare de underbara lärarna, den goda maten, de rymliga och klotterfria lokalerna och de fina eleverna. Till skillnad från de flesta skolor är lärarna engagerade och nytänkande, de bryr sig verkligen om sina elever, på riktigt. Den goda maten är lagad på plats i vårat kök av Affe Kock och hans pe...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Hudikgymnasiet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,1)
Baseras på 15 recensioner.