Folkuniversitetets gymnasium i Uddevalla!

Folkuniversitetets gymnasium i Uddevalla

Gör skillnad för världen redan i skolan. Mitt i stan öppnar Folkuniversitetets gymnasium i Uddevalla dörren till världens möjligheter. Kanske drivs du av nyfikenhet på världen eller en vilja att vara med och påverka de globala utvecklingsfrågorna. Oavsett vilket kan vi garantera att du lägger grunden för en framtid som kan ta dig vart som helst.

Globala utvecklingsfrågor

Här får du lära dig om hur världen fungerar, i verkligheten. Genom att arbeta mycket med kommunikation och kulturell förståelse får du lära dig hur samhällsutveckling fungerar och hur du kan vara med och påverka. Tillsammans kan vi skapa en hållbar framtid!

Du får ett försprång

Vårt sätt att undervisa inspireras av universitetsvärlden och därför får eleverna på våra nio gymnasieskolor ett försprång till högskolestudier. Senaste året fick drygt 96 procent av våra elever högskolebehörighet, men vårt mål är alltid 100 procent.

Tillsammans med dig vill vi skapa en bättre värld genom utbildning!

Är du intresserad och vill veta mer om Folkuniversitetets gymnasium i Uddevalla, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Folkuniversitetets gymnasium i Uddevalla

Öppet hus på Folkuniversitetets gymnasium i Uddevalla

Välkommen till Öppet hus på Folkuniversitetets gymnasium i Uddevalla!

Plats kommer att annonseras senare!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2018-11-24    Tid:   17:00 - 19:00

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Folkuniversitetets gymnasium i Uddevalla.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Skicka din intresseanmälan

Få mer information från skolan

Errors