Visa gymnasium.se som: Mobil

Teknikprogrammet, Teknikvetenskap

Cybergymnasiet Malmö
Programinformation
Malmö

Film

Lär dig mer om CyberGymnasiet i Malmö!

Om utbildningen

Teknikvetenskap på Cybergymnasiet Malmö

FÖR DIG SOM VILL BYGGA FRAMTID (TE)

Det finns ett stort behov av kunniga ingenjörer, teknologer och programmerare i framtiden. Hos oss på CyberGymnasiet kan du ta dina första steg mot en spännande karriär och framtid. Teknikprogrammet är en god grund för vidare studier efter gymnasiet. Dessutom får du en bred teknisk kompetens som kan vara användbar för ett arbetsliv direkt efter gymnasiet. Vi har nära samarbeten med Lunds Tekniska Högskola och Lunds Universitet som innebär många intressanta studiebesök och projekt.

Inriktning, Teknikvetenskap

FÖRÄNDRA VÄRLDEN MED NANOTEKNIK

Ingenjörsvetenskap handlar i grund och botten om att på hitta nya och bättre lösningar på problem. På den här inriktningen får du använda både kreativitet och innovationsförmåga för att studera biomedicin, kemi, biologi och fysik i skarpa projekt. Här erövrar du viktiga kunskaper och insikter om hur du men hjälp av tekniken kan ta en avgörande roll inom framtidens samhällsutveckling.

Nanoteknik handlar om att studera, manipulera och bygga saker på atomnivå. Det kan kanske låta abstrakt, pilligt eller rentutav meningslöst? Men faktum är att man i det extremt lilla kan bygga stort – saker som faktiskt påverkar hela vårt samhälle. Med hjälp av nanoteknik kan vi styra egenskaper hos material eller läkemedel, och få tillgång till helt nya tekniska lösningar. Vi kan alltså skapa bättre produkter, tjänster och processer som förbättrar för både samhälle, miljö och människa.

Är du intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Teknikvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Teknikprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Teknikprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Teknikvetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Teknikvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Cybergymnasiet Malmö

CyberGymnasiet Malmö - Plats för personlighet

Välj ett gymnasium där du får vara dig själv! Välkommen till skolan mitt i hjärtat av Malmö. Cyber är kända för sitt positiva och familjära klimat och har dessutom helt nyrenoverade, rymliga lokaler och ett café där du kan hänga...


Läs mer om Cybergymnasiet Malmö och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Cybergymnasiet Malmö

Östra Kanalgatan 3
211 41 Malmö

 Visa telefonnummer
cybergymnasiet.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Teknikprogrammet, Teknikvetenskap från Cybergymnasiet Malmö, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information