Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av Ystad Gymnasium

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 18 recensioner.

Oscar vigren
(3)
Är väldigt nöjd med schema och lärare Dock inte kurator då hon bröt mot sin policy
André
(3)
Jag tycker att utbildningen är bra. Man har lärt sig mycket
oscar vigren
(5)
Allt var perfekt och jag blev bemött bra och fick jätte mycket hjälp genom allt
DØX
(5)
Man trivs oerhört bra och lärarna är allmänt generösa med betyg... De är även jätte vänliga. Man får en grundläggande uppfattning om hur det är inom musikbranschen och hur man ska gå till väga för att utvecklas som artist/producer. Många storslagna konserter/händelser väntar dig! Alles Prima!
Beteendevetaren
(5)
Många intressanta kurser och bra lärare. Kände aldrig att jag ångrade mitt val av program.
Ronja Andersson
(5)
Det bästa valet man kan göra. Man förbereds inför universitetsstudier genom praktik och teori. Lärarna är också väldigt intresserade av att lära ut vilket gör lektionerna ännu roligare och intressantare.
Matilda
(5)
Ett jättebra program för dig som är intresserad av SO-ämnena. Trots att det kan verka "tråkigt" kan du via de individuella valen få en mer spännande utbildning fastän du läser liknande ämnen som på högstadiet.
Max Pihl
(5)
Bra skola, bra och kunniga lärare, snälla och trevliga elever. En lagom stor skola. Rekommenderar starkt denna skola!
Selma
(4)
Att gå samhälle media var för mig ett solklart val och jag är väldigt nöjd med hur det blev. Man fick ta del av både praktiska och teoretiska lektioner och att vara kreativ var en daglig uppgift. Jätteroligt program där jag har lärt mig mycket.
Leo Eide Wellbo
(5)
Naturbruks kursen här på Österport har varit fantastisk, vi har fått lära oss och praktisera med djur och lite natur och andra bra saker inom yrket. Åren har gått så fort och det blir lite svårt att komma ihåg allt som vi har gått igenom men det har varit både roligt, nyttigt och spännande med det vi har gjort i dessa tre år. Samtidigt så kan ja...
Visa hela
Hanna
(4)
Jag är jätte nöjd med min utbildning som jag har fått på vård och omsorg.
mattias svensson
(1)
Skulle gått ekonomi för samhälle är det mest meningslösa jag läst, lärt mig noll, förutom på rätten och samhälle som var bra, tack vare Jan artursson som är en bra lärare
Hejohoj
(4)
Superrolig linje! Bra lärare som gör undervisningen rolig och lärorik. Det enda är att vi har haft alldeles för lite utrustning och inte nu förrens vi slutar då blir allt renoverat.. livestudio osv som vi knappt kunnat använda pga dålig utrustning. Men överlag är det en superrolig utbildning och är man intresserad utav media och journalistik så ...
Visa hela
Iza Frid
(5)
Bästa läraren, bästa kursen, bästa 2 åren. Tack Anne för allt du gjort för oss <3
Mackish
(5)
Samhälle är en bredd linje och riktigt bra val om du vill bli något större efter gymnasiet. Alla ämnen från 1.an till 3.an är väldigt bra utom i 3.an där Kommunikation och Ledarskap går väldigt mycket in på varandra och svårt att skilja på de. Kommunikation håller sig mer till sitt ämne medan ledarskap tar upp många saker som händer i kommunikat...
Visa hela
Nathalia Switser
(5)
Jag tycker att lärarna på min/mitt skola/program är helt fantastiska och stöttande till 100%
Mohammad
(1)
Inga lärare på lektioner. Matematik, fysik och kemi lärarna är mycket duktiga. Tekniken är inte lika vass. Många inställa teknik lektioner.
Ystad Gymnasium Kommentar:
Att rekrytera lärare inom teknikområdet är svårt och tyvärr finns det få behöriga lärare. Den aktuella situation som Mohammad hänvisar till gäller en kurs á 1,5h per vecka som tyvärr drabbats hårt av frånvaro detta läsår. Att det skulle finnas ett generellt problem med att det inte finns lärare på programmet är osanning.
Nina
(3)
Rektorn brydde sig inte om elevernas åsikter. Lade in "språkvärlden" som försummade språkbetygen. Det fanns bra lärare men inte gott om de. De lärarna som jag hade mest särbehandlade eleverna och de eleverna som inte tyckte om att höras och synas fick sämre betyg. Det var dessutom alltid kallt i skolans lokaler.
Österport Kommentar:
Vad tråkigt att läsa om dina erfarenheter på vår skola. Jag förstår av det du skriver att det var några år sedan du tog studenten och mycket har hänt på skolan sedan dess. ”Språkvärlden” var ett försök att skapa möjligheter för eleverna att läsa flera olika moderna språk på ett flexibelt sätt utan fastlagda lektioner. Tyvärr visade sig detta pro...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin