Växjö Fria Gymnasium

Växjö Fria Gymnasium är en fristående skola med ca 500 elever, som har funnits sedan 2002. Skolan erbjuder Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet med olika inriktningar. På alla skolans program erbjuds även en nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) inom ishockey, fotboll och innebandy. Det finns även möjlighet att välja till en profilidrott.

Skolan är idag belägen i nybyggda lokaler med ny teknik och ändamålsenlig utrustning. Exempel på detta är en ny laborationssal för de naturvetenskapliga ämnena och ett nytt metodrum för praktiska övningar för skolans vård- och omsorgselever. Dessutom kommer Arenastadens faciliteter som gym, träningscenter, restauranger och eventytor att skapa nya möjligheter för samtliga elever på skolan.

Är du intresserad och vill veta mer om Växjö Fria Gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Växjö Fria Gymnasium

Öppet hus på Växjö Fria Gymnasium

Välkommen på Öppet hus på Växjö Fria Gymnasium!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-01-14    Tid:   17:30 - 19:30

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Växjö Fria Gymnasium.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

Växjö

Antal elever per lärare 2018

Växjö Fria Gymnasium 14,8